,, ,

Tunç Özsöyler’den Yeni Şarkı: “Sessizce”

Müzik 27.04.2024 - 10:20, Güncelleme: 27.04.2024 - 10:20 2630 kez okundu.
 

Tunç Özsöyler’den Yeni Şarkı: “Sessizce”

Tunç Özsöyler, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozarak “Sessizce” adlı şarkısını yayımladı. On Air Music Co. etiketiyle paylaşılan bu şarkı, Özsöyler’in düşüncelerini ve iç dünyasını yansıtıyor.
Tunç Özsöyler , uzun zamandır şarkılarını yayımlamaya ara verdiği sessizliğini “Sessizce” şarkısı ile bozdu.   “Sessizce”yi On Air Music Co . markasıyla yayımlayan Özsöyler, şarkısı ile ilgili şunları söyledi: “Şarkıyı yazdığım zaman yirmilerimin sonundaydım ve kafam aşırı derece karışıktı. İnsanlara haksızlık ediyor muydum? Yeteri kadar değer veriyor muydum? Yoksa öz farkındalığım dışında incitiyor muydum (?) biliyordum ve sorguluyordum. Bol bol Milan Kundera okuduğum bir dönemdi. Yazarın hissettirdiği; yalnız olmadığım ve başka insanların da bu şekilde kendini sorguladığı yönündeydi. Müziğime neden yansımasın diye düşündüm... Başka önemli bir ilişki yeni bitmişti ve yine 'acaba'larla huzursuz günler geçiriyordum. O dönemin ürünü olan “Sessizce” ortaya çıktı.” Sessizce’yi tüm dijital müzik servislerinden dinleyebilir, lirik klibini On Air Music YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.  
Tunç Özsöyler, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozarak “Sessizce” adlı şarkısını yayımladı. On Air Music Co. etiketiyle paylaşılan bu şarkı, Özsöyler’in düşüncelerini ve iç dünyasını yansıtıyor.

Tunç Özsöyler , uzun zamandır şarkılarını yayımlamaya ara verdiği sessizliğini “Sessizce” şarkısı ile bozdu.

 

“Sessizce”yi On Air Music Co . markasıyla yayımlayan Özsöyler, şarkısı ile ilgili şunları söyledi: “Şarkıyı yazdığım zaman yirmilerimin sonundaydım ve kafam aşırı derece karışıktı. İnsanlara haksızlık ediyor muydum? Yeteri kadar değer veriyor muydum? Yoksa öz farkındalığım dışında incitiyor muydum (?) biliyordum ve sorguluyordum.

Bol bol Milan Kundera okuduğum bir dönemdi. Yazarın hissettirdiği; yalnız olmadığım ve başka insanların da bu şekilde kendini sorguladığı yönündeydi. Müziğime neden yansımasın diye düşündüm... Başka önemli bir ilişki yeni bitmişti ve yine 'acaba'larla huzursuz günler geçiriyordum. O dönemin ürünü olan “Sessizce” ortaya çıktı.”

Sessizce’yi tüm dijital müzik servislerinden dinleyebilir, lirik klibini On Air Music YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.