,, ,

Tunay Türkmen Kimdir

Kimdir 17.12.2022 - 13:16, Güncelleme: 17.12.2022 - 13:18 8351+ kez okundu.
 

Tunay Türkmen Kimdir

Tunay Türkmen Kimdir?
Tunay Türkmen , 1966 yılında Akören’de doğdu. Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Tunay Türkmen evli ve 2 çocuk babasıdır. 35 yıllık ticari tecrübeye sahip olan Tunay Türkmen , İlk ticari hayatına Türkmen yumurta ticareti ile başlamış olup daha sonra tekstil, asansör ve inşaat sektörü ile devam etmiştir.  Tunay Türkmen Birçok kuruluşta aktif rol almaktadır. İstanbul Tuzla, Kocaeli ve Afyonkarahisar’da yardımlaşma ve dayanışma derneklerinin kurucu üyelerindendir. Yine İstanbul Ataşehir yapı Kooperatifi kurucu üyelerindendir.  Siyasi hayatına Afyonkarahisar’da başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisinde 20 yıllık tecrübesi olan Tunay Türkmen 2019 yılında İhsaniye Belediye Başkanı seçildi.
Tunay Türkmen Kimdir?

Tunay Türkmen , 1966 yılında Akören’de doğdu. Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Tunay Türkmen evli ve 2 çocuk babasıdır. 35 yıllık ticari tecrübeye sahip olan Tunay Türkmen , İlk ticari hayatına Türkmen yumurta ticareti ile başlamış olup daha sonra tekstil, asansör ve inşaat sektörü ile devam etmiştir. 


Tunay Türkmen Birçok kuruluşta aktif rol almaktadır. İstanbul Tuzla, Kocaeli ve Afyonkarahisar’da yardımlaşma ve dayanışma derneklerinin kurucu üyelerindendir. Yine İstanbul Ataşehir yapı Kooperatifi kurucu üyelerindendir. 
Siyasi hayatına Afyonkarahisar’da başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisinde 20 yıllık tecrübesi olan Tunay Türkmen 2019 yılında İhsaniye Belediye Başkanı seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.