,, ,

TRT'nin Dijital Platformu Tabii'ye Yeni Dizi: "Çırak"

Tv-Dünyası 12.02.2024 - 14:38, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:43 10587+ kez okundu.
 

TRT'nin Dijital Platformu Tabii'ye Yeni Dizi: "Çırak"

TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanacak ‘Çırak’ dizisi, aksiyon ve gerilim dolu bir hikayeyi konu alıyor. Başrolde Ozan Akbaba yer alacak
TRT'nin dijital platformu tabii 'de ekrana gelecek yeni dizi "Çırak"ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Senaryosunu Ozan Akbaba ve Birol Tezcan 'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu'nun oturacağı "Çırak" dizisinin başrolünde Ozan Akbaba yer alacak. Akbaba'ya dizide Damla Sönmez eşlik edecek. 10 bölümden oluşması planlanan "Çırak" dizisine, aralarında Yunus Emre Yıldırımer ve Burak Vega'nın da olduğu birçok ünlü isim konuk oyuncu olarak katılacak. Dizinin Konusu: "Çırak", aksiyon ve gerilim dolu bir hikayeyi konu alıyor. Dizi, karanlık bir geçmişe sahip olan ve bir gün gizemli bir örgüt tarafından "Çırak" olarak seçilen bir adamın hikayesini anlatıyor. Çırak, bu örgütün verdiği görevleri yerine getirirken, geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacak. Dizinin Oyuncuları: Ozan Akbaba (Çırak) Damla Sönmez Yunus Emre Yıldırımer Burak Vega
TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanacak ‘Çırak’ dizisi, aksiyon ve gerilim dolu bir hikayeyi konu alıyor. Başrolde Ozan Akbaba yer alacak

TRT'nin dijital platformu tabii 'de ekrana gelecek yeni dizi "Çırak"ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Senaryosunu Ozan Akbaba ve Birol Tezcan 'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu'nun oturacağı "Çırak" dizisinin başrolünde Ozan Akbaba yer alacak. Akbaba'ya dizide Damla Sönmez eşlik edecek.

10 bölümden oluşması planlanan "Çırak" dizisine, aralarında Yunus Emre Yıldırımer ve Burak Vega'nın da olduğu birçok ünlü isim konuk oyuncu olarak katılacak.

Dizinin Konusu:

"Çırak", aksiyon ve gerilim dolu bir hikayeyi konu alıyor. Dizi, karanlık bir geçmişe sahip olan ve bir gün gizemli bir örgüt tarafından "Çırak" olarak seçilen bir adamın hikayesini anlatıyor. Çırak, bu örgütün verdiği görevleri yerine getirirken, geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacak.

Dizinin Oyuncuları:

  • Ozan Akbaba (Çırak)
  • Damla Sönmez
  • Yunus Emre Yıldırımer
  • Burak Vega
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.