,, ,

Trabzonspor’un şampiyonluk belgeseli sinemalarda! “İnadıyla Şampiyon” filmi, 4 Ağustos’ta Trabzon’da, 15 Eylül’de ise Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek

Tv-Dünyası 01.08.2023 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2023 - 13:10 7156+ kez okundu.
 

Trabzonspor’un şampiyonluk belgeseli sinemalarda! “İnadıyla Şampiyon” filmi, 4 Ağustos’ta Trabzon’da, 15 Eylül’de ise Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek

Trabzonspor’un şampiyonluk belgeseli sinemalarda! “İnadıyla Şampiyon” filmi 15 Eylül’de ise Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek
Trabzonspor ’un 2010-2011 sezonunda elde ettiği son şampiyonluğun hikayesini anlatan “ İnadıyla Şampiyon ” isimli belgesel film , yakında sinemaseverlerle buluşuyor. Film , Trabzonspor ’un kuruluş yıldönümü haftası nedeniyle 4-6 Ağustos tarihlerinde Trabzon ’da, sinema sezonunun açılmasıyla birlikte 15 Eylül Cuma günü de tüm Türkiye ve Avrupa’daki sinemalarda gösterime girecek. Film , Trabzonspor ’un o sezon yaşadığı zorluklara, mücadelesine, başarısına ve coşkusuna tanıklık ediyor. Takımın oynadığı maçlardaki devre arası konuşmaları, soyunma odasında yaşananlar, deplasman yolculukları, taraftar öyküleri, şampiyonluk kutlamalarının perde arkası ve Trabzonspor efsanelerinin anıları filmde yer alıyor. Film, Trabzonspor’un inadını, azmini, tutkusunu ve ruhunu beyaz perdeye yansıtıyor. Film, 29ON Productions şirketinin yapımını üstlendiği ve yönetmenliğini Bedran Güzel ’in yaptığı bir proje. Film için Bedran Güzel , “ Trabzonspor ’un son şampiyonluğunu anlatan bir film yapmak benim için büyük bir onur. Bu filmi yaparken çok duygulandım, çok heyecanlandım. Bu filmi izleyen herkesin de aynı duyguları yaşayacağına inanıyorum. Bu film, sadece bir belgesel değil, aynı zamanda bir aşk hikayesi” dedi. Filmle ilgili sosyal medyada yer alan gerçeği yansıtmayan haberlerle karışıklığa neden olmamak adına kulüp yönetimi de bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Filmimizin tanıtımına erken başlamak adına basın gösterimleri, kulübümüzün kuruluş yıldönümü olan 2 Ağustos tarihinde Trabzon’da düzenlenecek. Bu gösterimlere sadece basın mensupları ve medya kuruluşları davet edilmiştir. Filmimizin vizyon tarihi ise 4 Ağustos’ta Trabzon’da, 15 Eylül’de ise Türkiye ve Avrupa’da olacaktır. Bu konuda yapılan yanlış haberlere itibar edilmemesini rica ederiz” denildi. “İnadıyla Şampiyon” filmi, Trabzonspor ’un son şampiyonluğunu anlatan ilk ve tek belgesel film olma özelliği taşıyor. Film, Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra futbolseverlerin de ilgisini çekecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.
Trabzonspor’un şampiyonluk belgeseli sinemalarda! “İnadıyla Şampiyon” filmi 15 Eylül’de ise Türkiye ve Avrupa’da vizyona girecek

Trabzonspor ’un 2010-2011 sezonunda elde ettiği son şampiyonluğun hikayesini anlatan “ İnadıyla Şampiyon ” isimli belgesel film , yakında sinemaseverlerle buluşuyor. Film , Trabzonspor ’un kuruluş yıldönümü haftası nedeniyle 4-6 Ağustos tarihlerinde Trabzon ’da, sinema sezonunun açılmasıyla birlikte 15 Eylül Cuma günü de tüm Türkiye ve Avrupa’daki sinemalarda gösterime girecek.

Film , Trabzonspor ’un o sezon yaşadığı zorluklara, mücadelesine, başarısına ve coşkusuna tanıklık ediyor. Takımın oynadığı maçlardaki devre arası konuşmaları, soyunma odasında yaşananlar, deplasman yolculukları, taraftar öyküleri, şampiyonluk kutlamalarının perde arkası ve Trabzonspor efsanelerinin anıları filmde yer alıyor. Film, Trabzonspor’un inadını, azmini, tutkusunu ve ruhunu beyaz perdeye yansıtıyor.

Film, 29ON Productions şirketinin yapımını üstlendiği ve yönetmenliğini Bedran Güzel ’in yaptığı bir proje. Film için Bedran Güzel , “ Trabzonspor ’un son şampiyonluğunu anlatan bir film yapmak benim için büyük bir onur. Bu filmi yaparken çok duygulandım, çok heyecanlandım. Bu filmi izleyen herkesin de aynı duyguları yaşayacağına inanıyorum. Bu film, sadece bir belgesel değil, aynı zamanda bir aşk hikayesi” dedi.

Filmle ilgili sosyal medyada yer alan gerçeği yansıtmayan haberlerle karışıklığa neden olmamak adına kulüp yönetimi de bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Filmimizin tanıtımına erken başlamak adına basın gösterimleri, kulübümüzün kuruluş yıldönümü olan 2 Ağustos tarihinde Trabzon’da düzenlenecek. Bu gösterimlere sadece basın mensupları ve medya kuruluşları davet edilmiştir. Filmimizin vizyon tarihi ise 4 Ağustos’ta Trabzon’da, 15 Eylül’de ise Türkiye ve Avrupa’da olacaktır. Bu konuda yapılan yanlış haberlere itibar edilmemesini rica ederiz” denildi.

“İnadıyla Şampiyon” filmi, Trabzonspor ’un son şampiyonluğunu anlatan ilk ve tek belgesel film olma özelliği taşıyor. Film, Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra futbolseverlerin de ilgisini çekecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.