,, ,

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Spor 30.06.2022 - 15:11, Güncelleme: 30.06.2022 - 15:11 10588+ kez okundu.
 

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Trabzonspor Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ’nde basına kapalı olan günün ilk idmanında oyuncular, ısınma koşularının ardından core ve mobilizasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, çabukluk, 5’e 2 ve dayanıklılık çalışmaları ile tamamlandı. Trabzonspor bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Bordo-mavili ekipte oyuncuların bir bölümü de sağlık kontrolünden geçti.  
Trabzonspor Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ’nde basına kapalı olan günün ilk idmanında oyuncular, ısınma koşularının ardından core ve mobilizasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, çabukluk, 5’e 2 ve dayanıklılık çalışmaları ile tamamlandı.

Trabzonspor bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Bordo-mavili ekipte oyuncuların bir bölümü de sağlık kontrolünden geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.