,, ,

Tokyo Camisi yerleşkesinde tasavvuf müziği konseri verildi

Gündem 29.05.2022 - 13:10, Güncelleme: 29.05.2022 - 13:10 4294+ kez okundu.
 

Tokyo Camisi yerleşkesinde tasavvuf müziği konseri verildi

Tokyo Camisi yerleşkesinde tasavvuf müziği konseri verildi
Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camisi yerleşkesinde tasavvuf musikisi konseri düzenlendi. Şibuya bölgesinde Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı  Tokyo Camisi Türk Kültür Merkezinin Ertuğrul salonunda düzenlenen Türk ve tasavvuf musikisi konserine Japon sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Mevlana Celaleddin-i Rumi ve Yunus Emre'nin eserlerinin seslendirildiği konserde def, ney, ud ve tambur çalındı. "Sufi Müziği" temalı konserin solistliğini, Tokyo Camisi İmam Hatibi Kurra Hafız Muhammet Rıfat Çınar yaptı. Seslendirilen eserleri ilgiyle dinleyen katılımcılar, konserin akabinde Türk çayı ve tatlılarının tadına bakma fırsatı buldu.  
Tokyo Camisi yerleşkesinde tasavvuf müziği konseri verildi

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camisi yerleşkesinde tasavvuf musikisi konseri düzenlendi.

Şibuya bölgesinde Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı   Tokyo Camisi Türk Kültür Merkezinin Ertuğrul salonunda düzenlenen Türk ve tasavvuf musikisi konserine Japon sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Mevlana Celaleddin-i Rumi ve Yunus Emre'nin eserlerinin seslendirildiği konserde def, ney, ud ve tambur çalındı.

"Sufi Müziği" temalı konserin solistliğini, Tokyo Camisi İmam Hatibi Kurra Hafız Muhammet Rıfat Çınar yaptı.

Seslendirilen eserleri ilgiyle dinleyen katılımcılar, konserin akabinde Türk çayı ve tatlılarının tadına bakma fırsatı buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.