,, ,

Togg, Avusturya Başbakanı'ndan tam not aldı

Gündem 10.10.2023 - 17:06, Güncelleme: 10.10.2023 - 17:08 4272+ kez okundu.
 

Togg, Avusturya Başbakanı'ndan tam not aldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer’i TBMM’ye Togg ile bıraktı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Avusturya Başbakanı Karl Nehammer 'i Türkiye Büyük Millet Meclisi 'ne ( TBMM ) Togg ile bıraktı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Avusturya İş Konseyi Yuvarlak Masa Toplantısı'na katılan Nehammer, Kacır'ın daveti üzerine Togg'a bindi. Kacır direksiyon başına geçerken, Nehammer de yanına oturdu. Bakan Kacır, Togg'u ilk kez deneyimleyen Nehammer'e akıllı cihazın özellikleri hakkında bilgi verdi. Togg, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle Nehammer'den tam not aldı. Kacır, Nehammer'i, TBMM'ye Togg ile bıraktı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer’i TBMM’ye Togg ile bıraktı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Avusturya Başbakanı Karl Nehammer 'i Türkiye Büyük Millet Meclisi 'ne ( TBMM ) Togg ile bıraktı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Avusturya İş Konseyi Yuvarlak Masa Toplantısı'na katılan Nehammer, Kacır'ın daveti üzerine Togg'a bindi.

Kacır direksiyon başına geçerken, Nehammer de yanına oturdu. Bakan Kacır, Togg'u ilk kez deneyimleyen Nehammer'e akıllı cihazın özellikleri hakkında bilgi verdi.

Togg, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle Nehammer'den tam not aldı.

Kacır, Nehammer'i, TBMM'ye Togg ile bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.