,, ,

The Steve Group, Bitcoin Amsterdam Konferansı’na Katıldı!

İş Dünyası 20.10.2022 - 13:46, Güncelleme: 20.10.2022 - 13:46 3246+ kez okundu.
 

The Steve Group, Bitcoin Amsterdam Konferansı’na Katıldı!

The Steve Group, Bitcoin Amsterdam Konferansı’na Katıldı!
12-14 Ekim tarihleri arasında Amsterdam ’da gerçekleştirilen Bitcoin Amsterdam Konferansına davet üzerine The Steve Group da katıldı.   The Steve Group , 12-14 Ekim tarihleri arasında Amsterdam’da gerçekleştirilen Bitcoin Amsterdam Konferansına katıldı. The Steve Group’un ortaklığının bulunduğu, The Little Hodler’ın yaratıcısı olan Lina Seiche’nin konuşmacı olduğu konferansta The Little Hodler’ın ürünleri, Bitcoin Amsterdam Konferansı’ndan gelen özel talep üzerine Hollanda teması üzerine üretildi. On binlerce katılımcının ziyaret ettiği ve Adam Back, Stella Assange, Lina Seiche, Peter McCormack ve daha birçok önemli konuşmacının yer aldığı bu konferansta, 3 farklı varyasyonu yapılan ürünler, büyük bir taleple saatler içerisinde tükendi.   The Little Hodler’ın yaratıcısı Lina Seiche’nin kanvas üzerine yağlı boya kullanarak yaptığı The Little Hodler karikatür üçlemesi de konferansta açık arttırmayla satışa sunuldu. Üçleme, büyük ilgiye sahne olan açık arttırmada 1.900.000 Satoshi’ye satıldı.   Konuyla ilgili açıklama yapan The Steve Group CEO’su Derya Türker “Bitcoin Amsterdam Konferansı’nda ekip olarak bulunmaktan ve The Little Hodler’in gördüğü ilgiye şahit olmaktan büyük keyif aldık.” şeklinde konuştu.
The Steve Group, Bitcoin Amsterdam Konferansı’na Katıldı!

12-14 Ekim tarihleri arasında Amsterdam ’da gerçekleştirilen Bitcoin Amsterdam Konferansına davet üzerine The Steve Group da katıldı.

 

The Steve Group , 12-14 Ekim tarihleri arasında Amsterdam’da gerçekleştirilen Bitcoin Amsterdam Konferansına katıldı. The Steve Group’un ortaklığının bulunduğu, The Little Hodler’ın yaratıcısı olan Lina Seiche’nin konuşmacı olduğu konferansta The Little Hodler’ın ürünleri, Bitcoin Amsterdam Konferansı’ndan gelen özel talep üzerine Hollanda teması üzerine üretildi. On binlerce katılımcının ziyaret ettiği ve Adam Back, Stella Assange, Lina Seiche, Peter McCormack ve daha birçok önemli konuşmacının yer aldığı bu konferansta, 3 farklı varyasyonu yapılan ürünler, büyük bir taleple saatler içerisinde tükendi.

 

The Little Hodler’ın yaratıcısı Lina Seiche’nin kanvas üzerine yağlı boya kullanarak yaptığı The Little Hodler karikatür üçlemesi de konferansta açık arttırmayla satışa sunuldu. Üçleme, büyük ilgiye sahne olan açık arttırmada 1.900.000 Satoshi’ye satıldı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan The Steve Group CEO’su Derya Türker Bitcoin Amsterdam Konferansı’nda ekip olarak bulunmaktan ve The Little Hodler’in gördüğü ilgiye şahit olmaktan büyük keyif aldık.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.