,, ,

TFF Başkanı Servet Yardımcı, Down Sendromlular Futsal Milli Takımını ağırladı

Gündem 13.04.2022 - 14:01, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:01 4401+ kez okundu.
 

TFF Başkanı Servet Yardımcı, Down Sendromlular Futsal Milli Takımını ağırladı

TFF Başkanı Servet Yardımcı, Down Sendromlular Futsal Milli Takımını ağırladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Servet Yardımcı TFF'nin Down Sendromlular Futsal Milli Takımını konuk etti. TFF'den yapılan açıklamaya göre, Servet Yardımcı federasyonun "Türkiye Futbol Oynuyor Projesi'' kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımımını Riva'da ağırladı. Peru'nun Lima şehrinde 1-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Down Futsal Dünya Şampiyonası'ndan üçüncü olan millilerin, Yardımcı'yı ziyaretinde TFF Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş, TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ile teknik heyet ve sporcular yer aldı. Katıldıkları ilk dünya şampiyonasında 3. olmayı başaran millileri tebrik eden Servet Yardımcı, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Önemli bir başarı kazandınız. Her zaman yanınızdayız. Bu derecelerin artarak süreceğine, dünya şampiyonu olacağınıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı. Ziyaret, TFF heyetinin millileri alkışlayarak başarı dilemesinin ardından sona erdi.
TFF Başkanı Servet Yardımcı, Down Sendromlular Futsal Milli Takımını ağırladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Servet Yardımcı TFF'nin Down Sendromlular Futsal Milli Takımını konuk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Servet Yardımcı federasyonun "Türkiye Futbol Oynuyor Projesi'' kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımımını Riva'da ağırladı.

Peru'nun Lima şehrinde 1-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Down Futsal Dünya Şampiyonası'ndan üçüncü olan millilerin, Yardımcı'yı ziyaretinde TFF Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş, TFF Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ile teknik heyet ve sporcular yer aldı.

Katıldıkları ilk dünya şampiyonasında 3. olmayı başaran millileri tebrik eden Servet Yardımcı, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Önemli bir başarı kazandınız. Her zaman yanınızdayız. Bu derecelerin artarak süreceğine, dünya şampiyonu olacağınıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, TFF heyetinin millileri alkışlayarak başarı dilemesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.