,, ,

Telefonum sessizdeyken İnstagram'da storylerin sesi gelmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Bilim-Teknoloji 09.06.2023 - 17:13, Güncelleme: 09.06.2023 - 17:13 15080+ kez okundu.
 

Telefonum sessizdeyken İnstagram'da storylerin sesi gelmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Telefonum sessizdeyken İnstagram'da storylerin sesi gelmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Eğer telefonunuz sessiz moddayken Instagram storylerinin sesini duyamıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz: Öncelikle telefonunuzun ses ayarlarını kontrol edin ve emin olun telefonunuzun gerçekten sessiz modda olduğunu doğrulayın. Ses düğmesini kontrol ederek veya telefonunuzun bildirim çubuğunu açarak sessiz modun aktif olup olmadığını kontrol edin. Telefonunuz sessiz modda değilse veya sessiz moda alındıktan sonra ses hâlâ gelmiyorsa, Instagram uygulamasını tamamen kapatıp yeniden başlatmayı deneyin. Bunun için uygulama geçmişini temizlemek veya telefonunuzu yeniden başlatmak da yardımcı olabilir. Eğer hâlâ ses alamıyorsanız, Instagram uygulamasının ayarlarını kontrol edin. Instagram uygulamasında "Ayarlar" bölümüne gidin ve "Ses" veya "Bildirim Ayarları" gibi ilgili seçenekleri kontrol edin. Sesli bildirimlerin aktif olduğundan emin olun. Ayrıca telefonunuzun genel bildirim ayarlarını kontrol edin. Ayarlar menüsünde "Bildirimler" veya "Ses" bölümüne gidin ve Instagram uygulamasının bildirim ayarlarını düzenleyin. Sesli bildirimlerin açık olduğundan emin olun. Son olarak, telefonunuzun işletim sisteminin ve Instagram uygulamasının güncel olduğundan emin olun. Hem telefonunuzdaki işletim sistemi hem de Instagram uygulaması güncel değilse, güncellemeleri kontrol edip gerektiğinde güncelleyin. Yukarıdaki adımları takip etmenize rağmen sorun devam ediyorsa, telefonunuzun marka ve modeline göre üretici veya Instagram destek hattına başvurmanızda fayda olabilir.
Telefonum sessizdeyken İnstagram'da storylerin sesi gelmiyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Eğer telefonunuz sessiz moddayken Instagram storylerinin sesini duyamıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

  1. Öncelikle telefonunuzun ses ayarlarını kontrol edin ve emin olun telefonunuzun gerçekten sessiz modda olduğunu doğrulayın. Ses düğmesini kontrol ederek veya telefonunuzun bildirim çubuğunu açarak sessiz modun aktif olup olmadığını kontrol edin.

  2. Telefonunuz sessiz modda değilse veya sessiz moda alındıktan sonra ses hâlâ gelmiyorsa, Instagram uygulamasını tamamen kapatıp yeniden başlatmayı deneyin. Bunun için uygulama geçmişini temizlemek veya telefonunuzu yeniden başlatmak da yardımcı olabilir.

  3. Eğer hâlâ ses alamıyorsanız, Instagram uygulamasının ayarlarını kontrol edin. Instagram uygulamasında "Ayarlar" bölümüne gidin ve "Ses" veya "Bildirim Ayarları" gibi ilgili seçenekleri kontrol edin. Sesli bildirimlerin aktif olduğundan emin olun.

  4. Ayrıca telefonunuzun genel bildirim ayarlarını kontrol edin. Ayarlar menüsünde "Bildirimler" veya "Ses" bölümüne gidin ve Instagram uygulamasının bildirim ayarlarını düzenleyin. Sesli bildirimlerin açık olduğundan emin olun.

  5. Son olarak, telefonunuzun işletim sisteminin ve Instagram uygulamasının güncel olduğundan emin olun. Hem telefonunuzdaki işletim sistemi hem de Instagram uygulaması güncel değilse, güncellemeleri kontrol edip gerektiğinde güncelleyin.

Yukarıdaki adımları takip etmenize rağmen sorun devam ediyorsa, telefonunuzun marka ve modeline göre üretici veya Instagram destek hattına başvurmanızda fayda olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.