,, ,

Tekirdağ'da asayiş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı

Gündem 01.04.2022 - 14:36, Güncelleme: 01.04.2022 - 14:36 4857+ kez okundu.
 

Tekirdağ'da asayiş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı

Tekirdağ'da asayiş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı
Tekirdağ'ın iki ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen asayiş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Tekirdağ ve Çorlu başsavcılıklarının koordinesinde Süleymanpaşa ilçesinin Aydoğdu ve Çorlu ilçesinin Kore mahallelerinde asayiş ve narkotik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 8 ruhsatsız av tüfeği, 3 ruhsatsız tabanca, farklı miktar ve çeşitlerde uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. 8 kişi hakkında da adli ve idari işlem yapıldığı belirtildi.
Tekirdağ'da asayiş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı

Tekirdağ'ın iki ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen asayiş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Tekirdağ ve Çorlu başsavcılıklarının koordinesinde Süleymanpaşa ilçesinin Aydoğdu ve Çorlu ilçesinin Kore mahallelerinde asayiş ve narkotik operasyonu düzenlendi.

Operasyonda 8 ruhsatsız av tüfeği, 3 ruhsatsız tabanca,
farklı miktar ve çeşitlerde uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. 8 kişi hakkında da adli ve idari işlem yapıldığı belirtildi.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.