,, ,

Tekirdağ da öğrenciler su tasarrufuna dikkati çekmek için yürüdü

Gündem 22.03.2022 - 19:34, Güncelleme: 22.03.2022 - 19:34 4154+ kez okundu.
 

Tekirdağ da öğrenciler su tasarrufuna dikkati çekmek için yürüdü

Tekirdağ da öğrenciler su tasarrufuna dikkati çekmek için yürüdü
ekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde ilkokul öğrencileri, su tasarrufuna dikkati çekmek için yürüyüş yaptı. Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ile özel bir okul tarafından "22 Mart Dünya Su Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Köprübaşı'nda toplandı. Daha sonra öğrenciler "Suyu koru dünyayı koru", "Bir damla su hayattır", "Dünyanın kalbi su ile atar" yazılı dövizlerle Hükümet Caddesi'ne yürüdü. Esnaf da öğrencilere alkışlarla destek verdi. Yürüyüşün ardından öğrenciler Valilik önünde çeşitli gösteriler yaptı. Etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.
Tekirdağ da öğrenciler su tasarrufuna dikkati çekmek için yürüdü

ekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde ilkokul öğrencileri, su tasarrufuna dikkati çekmek için yürüyüş yaptı.

Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ile özel bir okul tarafından "22 Mart Dünya Su Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Köprübaşı'nda toplandı.

Daha sonra öğrenciler "Suyu koru dünyayı koru", "Bir damla su hayattır", "Dünyanın kalbi su ile atar" yazılı dövizlerle Hükümet Caddesi'ne yürüdü.

Esnaf da öğrencilere alkışlarla destek verdi. Yürüyüşün ardından öğrenciler Valilik önünde çeşitli gösteriler yaptı.

Etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.