,, ,

Taş Kağıt Makas hangi gün, hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Tv-Dünyası 06.04.2024 - 11:39, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:39 3332 kez okundu.
 

Taş Kağıt Makas hangi gün, hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Taş Kağıt Makas dizisi, masum bir delikanlının adalet savaşını anlatıyor; Çarşamba günleri Kanal D’de yayınlanıyor.
Taş Kağıt Makas dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Yayın Günü: Çarşamba Yayın Saati: 20:00 Tekrar Bölümü: Perşembe 14:30 Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölümleri Çarşamba günleri saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Diziyi Kanal D'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından da canlı olarak izleyebilirsiniz. Dizinin konusu: Taş Kağıt Makas dizisi, masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı. Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Dizinin oyuncuları: Ekin Koç (Umut Tanrıverdi) Serra Arıtürk (Alev Dönertaş) Ozan Güven (Harun Yakar) Hande Ataizi (Süreyya Uyar) Burak Yörük (Fecir Emirkıran) Hüseyin Avni Danyal (Kadri Palaz) Tayanç Ayaydın (Kenan) Elif Doğan (Ece) Uğur Uzunel (Yusuf) Ece Dizdar (Selin) Deniz Hamzaoğlu (Mert) Taş Kağıt Makas dizisi, sürükleyici hikayesi, etkileyici atmosferi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicileri ekranlara kilitliyor. Diziyi izlemek için: Kanal D ekranlarını Çarşamba günleri saat 20:00'de takip edebilirsiniz. Kanal D'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz. Diziyi kaçırdıysanız, Kanal D'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.
Taş Kağıt Makas dizisi, masum bir delikanlının adalet savaşını anlatıyor; Çarşamba günleri Kanal D’de yayınlanıyor.

Taş Kağıt Makas dizisi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.

Yayın Günü: Çarşamba

Yayın Saati: 20:00

Tekrar Bölümü: Perşembe 14:30

Taş Kağıt Makas dizisinin yeni bölümleri Çarşamba günleri saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Diziyi Kanal D'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Dizinin konusu:

Taş Kağıt Makas dizisi, masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı. Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar.

Dizinin oyuncuları:

Taş Kağıt Makas dizisi, sürükleyici hikayesi, etkileyici atmosferi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicileri ekranlara kilitliyor.

Diziyi izlemek için:

  • Kanal D ekranlarını Çarşamba günleri saat 20:00'de takip edebilirsiniz.
  • Kanal D'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz.
  • Diziyi kaçırdıysanız, Kanal D'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.