,, ,

Tarihi Develi Restoranın ‘’Arif Olmak ‘’ belgeseli

Magazin 12.06.2023 - 09:03, Güncelleme: 12.06.2023 - 09:07 16798+ kez okundu.
 

Tarihi Develi Restoranın ‘’Arif Olmak ‘’ belgeseli

Tarihi Develi Restoranın ‘’Arif Olmak ‘’ belgeseli
Tarihi Develi Restoranın ‘’ Arif Olmak ‘’ belgeseli  galası geçtiğimiz akşam Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin in konseri ile birlikte zorlu performans sanatları merkezinde tüm ihtişamı ile gerçekleşti. Basın, sanat, magazin, spor, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yüksek katılımları yanı sıra gastronomi tutkunları, Gaziantep belediye başkanı Fatma Şahin de onur konuğu olarak Develi ailesinin bu özel gecesinde Sevil Arif Develi , Tuba Nuri Develi çiftlerini yalnız bırakmadılar. Konuşmasında Develi markasının Gaziantep ve ülkemiz için ne kadar gurur kaynağı olduğunun üzerinde durdu.Okan Bayülgen de seslendirmesini yapmaktan şeref duyduğunu sözlerine ekledi. Develi gönül dostları psm ye sığmadı, izdiham yaşandı. Lasman da fuaye alanlarında da canlı yayın yapıldı.Develi ailesinin haklı gururu Arif Develinin ilham verici hayat hikayesinin anlatıldığı belgesel izleyenlerin beğenisini kazandı.2 yaşında babasını kaybeden, 6 yaşında çalışma hayatına başlayan lezzet ustası Arif Develi 22 yaşında 70 ₺ parası, hayalleri, vizyonerliği ve lider ruhu ile Gaziantep’ den dünyanın gözdesi İstanbul’ a gelir.Tarihi yarımadanın gözdesi Samatya’yı Samatya yapan, gastronomiye katma değeri paha biçilemez Develi Restoran 1912 de bir adımla başlayıp 1 asrı geride bırakırken 110 yıla sayısız başarılar ve anılar sığdırıp bugün bir dünya markası haline geldi ve ülkemizin gururu. Develi ailesinin veliahtı Nuri Develi babası için vefa niteliğinde hazırlattığı belgeselin sunumunda sahnede duygulu ve gururlu anlar yaşadı.Geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz.Anılarımızla geçmişe, hayallerimizle geleceğe yürüyerek 110 yılı geride bırakırken Develinin hikayesi dolu dizgin devam ediyor.Dört kuşaktır bizi yalnız bırakmayan Develi severler biz bu şehrin sadece lezzet durağı değil, anı defteriyiz hikayemizi değerli kılanda şüphesiz bu gönül bağı insan biriktirmek ve insanların hayatına dokunmak dedi. Haber: Zuhal Adıgüzel
Tarihi Develi Restoranın ‘’Arif Olmak ‘’ belgeseli

Tarihi Develi Restoranın ‘’ Arif Olmak ‘’ belgeseli  galası geçtiğimiz akşam Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin in konseri ile birlikte zorlu performans sanatları merkezinde tüm ihtişamı ile gerçekleşti. Basın, sanat, magazin, spor, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yüksek katılımları yanı sıra gastronomi tutkunları, Gaziantep belediye başkanı Fatma Şahin de onur konuğu olarak Develi ailesinin bu özel gecesinde Sevil Arif Develi , Tuba Nuri Develi çiftlerini yalnız bırakmadılar. Konuşmasında Develi markasının Gaziantep ve ülkemiz için ne kadar gurur kaynağı olduğunun üzerinde durdu.Okan Bayülgen de seslendirmesini yapmaktan şeref duyduğunu sözlerine ekledi.

Develi gönül dostları psm ye sığmadı, izdiham yaşandı. Lasman da fuaye alanlarında da canlı yayın yapıldı.Develi ailesinin haklı gururu Arif Develinin ilham verici hayat hikayesinin anlatıldığı belgesel izleyenlerin beğenisini kazandı.2 yaşında babasını kaybeden, 6 yaşında çalışma hayatına başlayan lezzet ustası Arif Develi 22 yaşında 70 ₺ parası, hayalleri, vizyonerliği ve lider ruhu ile Gaziantep’ den dünyanın gözdesi İstanbul’ a gelir.Tarihi yarımadanın gözdesi Samatya’yı Samatya yapan, gastronomiye katma değeri paha biçilemez Develi Restoran 1912 de bir adımla başlayıp 1 asrı geride bırakırken 110 yıla sayısız başarılar ve anılar sığdırıp bugün bir dünya markası haline geldi ve ülkemizin gururu.

Develi ailesinin veliahtı Nuri Develi babası için vefa niteliğinde hazırlattığı belgeselin sunumunda sahnede duygulu ve gururlu anlar yaşadı.Geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz.Anılarımızla geçmişe, hayallerimizle geleceğe yürüyerek 110 yılı geride bırakırken Develinin hikayesi dolu dizgin devam ediyor.Dört kuşaktır bizi yalnız bırakmayan Develi severler biz bu şehrin sadece lezzet durağı değil, anı defteriyiz hikayemizi değerli kılanda şüphesiz bu gönül bağı insan biriktirmek ve insanların hayatına dokunmak dedi.

Haber: Zuhal Adıgüzel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.