,, ,

Survivor All Star’da İlk Eleme: Doğukan Manço

Magazin 11.01.2024 - 10:26, Güncelleme: 11.01.2024 - 10:26 21956+ kez okundu.
 

Survivor All Star’da İlk Eleme: Doğukan Manço

Survivor All Star’da Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım düello oynadı. Doğukan Manço, Survivor All Star’ın elenen ilk ismi oldu
TV8 ’in popüler yarışması Survivor All Star ’da eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında yer alan Doğukan Manço , Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım , düello oyununda mücadele etti. Oyunların sonunda Doğukan Manço rakiplerine göre geride kaldı ve Survivor All Star’ın elenen ilk ismi oldu. Elendikten sonra konuşan Manço “Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star ’a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim” ifadelerini kullandı.
Survivor All Star’da Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım düello oynadı. Doğukan Manço, Survivor All Star’ın elenen ilk ismi oldu

TV8 ’in popüler yarışması Survivor All Star ’da eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında yer alan Doğukan Manço , Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım , düello oyununda mücadele etti. Oyunların sonunda Doğukan Manço rakiplerine göre geride kaldı ve Survivor All Star’ın elenen ilk ismi oldu.

Elendikten sonra konuşan Manço “Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star ’a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.