,, ,

Sultan Ulutaş Kimdir?

Kimdir 19.07.2023 - 14:51, Güncelleme: 19.07.2023 - 14:54 4335+ kez okundu.
 

Sultan Ulutaş Kimdir?

Sultan Ulutaş Kimdir, Nerelidir? Sultan Ulutaş Hayatı ve Biyografisi
Sultan Ulutaş , 1988 yılında İstanbul’da doğmuş bir oyuncu ve mühendistir. Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de oyunculuk dersleri görmüştür. Sultan Ulutaş oyunculuk kariyerine reklamlarla başlamış ve 2010 yılında Çocuklar Duymasın dizisinde Damla karakterini canlandırarak tanınmıştır. Daha sonra Emanet, Cesur Yürek, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol almıştır. Şu anda Kasaba Doktoru dizisinde başrol oynamaktadır. Sultan Ulutaş boş zamanlarında kitap okumayı, film izlemeyi, yemek yapmayı ve yazmayı sevmektedir. Oyunculuğu severek yaptığını söylemektedir. Boyu 1.70 cm’dir
Sultan Ulutaş Kimdir, Nerelidir? Sultan Ulutaş Hayatı ve Biyografisi

Sultan Ulutaş , 1988 yılında İstanbul’da doğmuş bir oyuncu ve mühendistir. Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de oyunculuk dersleri görmüştür.

Sultan Ulutaş oyunculuk kariyerine reklamlarla başlamış ve 2010 yılında Çocuklar Duymasın dizisinde Damla karakterini canlandırarak tanınmıştır. Daha sonra Emanet, Cesur Yürek, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol almıştır. Şu anda Kasaba Doktoru dizisinde başrol oynamaktadır.

Sultan Ulutaş boş zamanlarında kitap okumayı, film izlemeyi, yemek yapmayı ve yazmayı sevmektedir. Oyunculuğu severek yaptığını söylemektedir. Boyu 1.70 cm’dir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.