,, ,

Şuhut Azra Bebek için tek yürek oldu

Gündem 15.06.2023 - 10:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 10:22 3089+ kez okundu.
 

Şuhut Azra Bebek için tek yürek oldu

Şuhut Azra Bebek için tek yürek oldu
Afyonkarahisar 'da SMA hastası olan Azra bebek için vatandaşlar tek yürek oldu. Şuhut'lular SMA hastası olan Azra bebek için tek yürek olarak düzenledikleri kermes etkinliği ile destek sağladı.  Şuhut 'ta Afyonkarahisar 'lı SMA hastası olan Azra Bebek için Şuhut Cumhuriyet İlkokulu öğretmen, öğrenci velileri ve esnaflar tarafından kermes düzenlendi. Esnafların vermiş olduğu hediyelerle çekilişler yapıldı. Çekiliş sonucunda ciddi gelir elde edildi. Düzenlenen etkinlikten gelecek gelirler SMA Hastası Azra bebeğin tedavisinde kullanılacak. Etkinliğe çevre okullardan ve vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım sağlandı. Kermeste Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han , Şuhut Başsavcısı düzenlenen akıl ve zeka oyunları sınıfı açılışını yaptı. Daha sonra kermesi gezerek burada Azra bebek için destekte bulunan öğrenci velileri ve vatandaşlardan hazırlamış oldukları ürünleri satın aldı. Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ve kermese destek veren katılımcılar da günün anlam ve önemine binaen gazetemize röportaj verdi.
Şuhut Azra Bebek için tek yürek oldu

Afyonkarahisar 'da SMA hastası olan Azra bebek için vatandaşlar tek yürek oldu. Şuhut'lular SMA hastası olan Azra bebek için tek yürek olarak düzenledikleri kermes etkinliği ile destek sağladı. 

Şuhut 'ta Afyonkarahisar 'lı SMA hastası olan Azra Bebek için Şuhut Cumhuriyet İlkokulu öğretmen, öğrenci velileri ve esnaflar tarafından kermes düzenlendi. Esnafların vermiş olduğu hediyelerle çekilişler yapıldı. Çekiliş sonucunda ciddi gelir elde edildi. Düzenlenen etkinlikten gelecek gelirler SMA Hastası Azra bebeğin tedavisinde kullanılacak. Etkinliğe çevre okullardan ve vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım sağlandı. Kermeste Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han , Şuhut Başsavcısı düzenlenen akıl ve zeka oyunları sınıfı açılışını yaptı. Daha sonra kermesi gezerek burada Azra bebek için destekte bulunan öğrenci velileri ve vatandaşlardan hazırlamış oldukları ürünleri satın aldı.

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ve kermese destek veren katılımcılar da günün anlam ve önemine binaen gazetemize röportaj verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.