,, ,

Songül Öden, Atatürk Filminin Galasında Göz Doldurdu

Magazin 24.10.2023 - 14:43, Güncelleme: 24.10.2023 - 14:43 21809+ kez okundu.
 

Songül Öden, Atatürk Filminin Galasında Göz Doldurdu

Oyuncu Songül Öden, Atatürk filminin galasında Dilek Hanif imzalı elbisesiyle dikkat çekti. Öden, filmdeki rolünü ve hamilelik sürecini anlattı
Songül Öden , Atatürk Kültür Merkezi 'nde düzenlenen Atatürk filminin galasında, Dilek Hanif imzalı elbisesi ile göz doldurdu. Kızını kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu, yaşadığı büyük gururu şu sözlerle ifade etti: "Benim için çok heyecan verici bir süreçti... Yönetmenimiz Mehmet Ada 'yla daha evvel çalışmıştım. Mehmet Ada bu işi bana teklif ettiğinde korktum ve çekindim ama sonra beni ikna etti. Eğer kabul etmeseydim çok üzülürdüm. Gerçekten bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hayatım boyunca omuzlarımda bir apolet gibi taşıyacağın bir işim var diyebilirim." Hamileliğinin 6. ayında olan ve kızını kucağına almak için gün sayan Songül Öden, boynunda özel işlemesi olan beyaz uzun bir elbise tercih etti. Filmde Zübeyde Hanım'ı canlandıran Öden, kırmızı halıda modacısıyla poz verdi.   Öden, galada yaptığı konuşmada, Atatürk filminin kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin ile daha önce de çalıştığını ifade eden Öden, bu projeyi ilk başta kabul etmekte tereddüt ettiğini ancak sonrasında yönetmenin kendisini ikna ettiğini söyledi. Öden, filmin ekibinin çok profesyonel olduğunu ve bu ekipte yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Öden, hamileliğinin de filmin çekimlerini etkilemediğini belirterek, "Hamilelik, benim için bir engel olmadı. Aksine, bu rolü daha da içselleştirmeme yardımcı oldu" dedi.
Oyuncu Songül Öden, Atatürk filminin galasında Dilek Hanif imzalı elbisesiyle dikkat çekti. Öden, filmdeki rolünü ve hamilelik sürecini anlattı

Songül Öden , Atatürk Kültür Merkezi 'nde düzenlenen Atatürk filminin galasında, Dilek Hanif imzalı elbisesi ile göz doldurdu. Kızını kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu, yaşadığı büyük gururu şu sözlerle ifade etti:

"Benim için çok heyecan verici bir süreçti... Yönetmenimiz Mehmet Ada 'yla daha evvel çalışmıştım. Mehmet Ada bu işi bana teklif ettiğinde korktum ve çekindim ama sonra beni ikna etti. Eğer kabul etmeseydim çok üzülürdüm. Gerçekten bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hayatım boyunca omuzlarımda bir apolet gibi taşıyacağın bir işim var diyebilirim."

Hamileliğinin 6. ayında olan ve kızını kucağına almak için gün sayan Songül Öden, boynunda özel işlemesi olan beyaz uzun bir elbise tercih etti. Filmde Zübeyde Hanım'ı canlandıran Öden, kırmızı halıda modacısıyla poz verdi.

 

Öden, galada yaptığı konuşmada, Atatürk filminin kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin ile daha önce de çalıştığını ifade eden Öden, bu projeyi ilk başta kabul etmekte tereddüt ettiğini ancak sonrasında yönetmenin kendisini ikna ettiğini söyledi. Öden, filmin ekibinin çok profesyonel olduğunu ve bu ekipte yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Öden, hamileliğinin de filmin çekimlerini etkilemediğini belirterek, "Hamilelik, benim için bir engel olmadı. Aksine, bu rolü daha da içselleştirmeme yardımcı oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.