,, ,

Sivil Toplum Kuruluşları Ankara'da büyük bir ışık yaktı

Gündem 02.10.2023 - 09:36, Güncelleme: 02.10.2023 - 09:41 2437+ kez okundu.
 

Sivil Toplum Kuruluşları Ankara'da büyük bir ışık yaktı

KAMUPERDER, Ankara'da STK'lar Arasında Tanışma ve Stajyer Belirleme Kahvaltısı Düzenledi
Sivil toplum kuruluşları (STK), Ankara'da düzenlenen "Sivil Toplum Platformu Ankara Toplantısı"nda bir araya geldi. Toplantıya, siyaset, iş dünyası ve akademi dünyasından çok sayıda temsilci katıldı.  Toplantıda konuşan STK Platformu Başkanı Sabiha Kasaosman STK'ların Türkiye'nin geleceği için önemli bir rol oynadığını belirterek, "STK'lar, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, ortak çözümler üretmeye ve sorunların çözümüne katkı sağlamaya kararlıdır." dedi. Sabiha Kasaosman toplantının amacını ise şöyle açıkladı: "Farklı amaç ve faaliyet alanları olan STK'lar, değişen toplumsal dinamikler, gelişen teknoloji ve üye beklentilerine karşılık vermek, farkındalık yaratacak proje ve etkinlikler üretmek, STK'lar arasında işbirliği ve koordinasyonu artırmak amacıyla bir araya geldik." Toplantıya katılan siyasetçiler, iş insanları ve akademisyenler de STK'ların önemine vurgu yaparak, birlikte çalışmanın önemine dikkat çektiler. Toplantı, Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu'nun Sabiha Kasaosman'a plaket vermesiyle son buldu.   Mesvak Vakfı Başkanı Nurettin Konaklı Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu Kamu Personel Derneği (KAMUPERDER) Üyesi Fitnat Akkuş Ankara Eskipazarlılar Derneği Başkanı Cevat Yıldırım KAMUPERDER Genel Başkanı Menderes Kandemir Asilder Genel Başkanı Burhan Akdoğan News Findy Haber İmtiyaz Sahibi Ali Geniş ABP Stk Sorumlu Danışman Yağmur Ünsal Başkent Gazetesi Sahibi Ali Pala Müzisyen Nevzat Taşkıran  
KAMUPERDER, Ankara'da STK'lar Arasında Tanışma ve Stajyer Belirleme Kahvaltısı Düzenledi

Sivil toplum kuruluşları (STK), Ankara'da düzenlenen "Sivil Toplum Platformu Ankara Toplantısı"nda bir araya geldi. Toplantıya, siyaset, iş dünyası ve akademi dünyasından çok sayıda temsilci katıldı. 

Toplantıda konuşan STK Platformu Başkanı Sabiha Kasaosman STK'ların Türkiye'nin geleceği için önemli bir rol oynadığını belirterek, "STK'lar, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek, ortak çözümler üretmeye ve sorunların çözümüne katkı sağlamaya kararlıdır." dedi.

Sabiha Kasaosman toplantının amacını ise şöyle açıkladı:

"Farklı amaç ve faaliyet alanları olan STK'lar, değişen toplumsal dinamikler, gelişen teknoloji ve üye beklentilerine karşılık vermek, farkındalık yaratacak proje ve etkinlikler üretmek, STK'lar arasında işbirliği ve koordinasyonu artırmak amacıyla bir araya geldik."

Toplantıya katılan siyasetçiler, iş insanları ve akademisyenler de STK'ların önemine vurgu yaparak, birlikte çalışmanın önemine dikkat çektiler.

Toplantı, Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu'nun Sabiha Kasaosman'a plaket vermesiyle son buldu.
 

  • Mesvak Vakfı Başkanı Nurettin Konaklı
  • Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz
  • Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Çobanoğlu
  • Kamu Personel Derneği (KAMUPERDER) Üyesi Fitnat Akkuş
  • Ankara Eskipazarlılar Derneği Başkanı Cevat Yıldırım
  • KAMUPERDER Genel Başkanı Menderes Kandemir
  • Asilder Genel Başkanı Burhan Akdoğan
  • News Findy Haber İmtiyaz Sahibi Ali Geniş
  • ABP Stk Sorumlu Danışman Yağmur Ünsal
  • Başkent Gazetesi Sahibi Ali Pala
  • Müzisyen Nevzat Taşkıran

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.