,, ,

Sivas’ta Gerçekleşen Para Yüzme-Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası’nda Rize’li Sporcuların Başarısı

Spor 17.04.2024 - 11:29, Güncelleme: 17.04.2024 - 11:29 5340 kez okundu.
 

Sivas’ta Gerçekleşen Para Yüzme-Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası’nda Rize’li Sporcuların Başarısı

Sivas’ta düzenlenen Para Yüzme-Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası’nda Rize’li sporcular, toplamda 19 madalya kazanarak dikkat çekti
Sivas ’ta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları düzenlendi. Yarışmada Rize ’li sporcuların performansları ise beğeni topladı.  Türkiye Yüzme Federasyonu ’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları Sivas’ta gerçekleştirildi. 4 Eylül Spor Vadisi Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara 17 ilden 56 erkek, 30 kadın sporcu katılım sağladı. 6 sporcu ile Rize ilini temsil eden sporcular toplam da 19 madalya alarak performansları ile göz doldurdu.  Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramapzan Öztürk açıklamasında “ her bir sporcumuzu ayrı ayrı bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Bu özel ve önemli yarışmada alınan madalyalar bizleri oldukça gururlandırmıştır. Emekler ve çabalar sonucunda alınan bu başarılarda antrenörlerimizin de emeği oldukça önemlidir. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum “dedi.  Sporcular barajları geçerek temmuz ayında trabzonda gerçekleşecek olan Türkiye kupası seçimlerini kazandı.  Sporcular: Azranur yazıcı (s10) 8 gümüş 6 bronz  Tüm barajları geçti Zeynep Alkan (s10) 1 bronz 3 baraj geçti  Ahmet Güzel (s8) 2altın 1 bronz Bedirhan utku ( s10) 1 bronz Diğer katılımcılar  Ahmet Eren yanık  Muhammet salih yanık
Sivas’ta düzenlenen Para Yüzme-Deaf Yüzme Bölge Şampiyonası’nda Rize’li sporcular, toplamda 19 madalya kazanarak dikkat çekti

Sivas ’ta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları düzenlendi. Yarışmada Rize ’li sporcuların performansları ise beğeni topladı. 

Türkiye Yüzme Federasyonu ’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları Sivas’ta gerçekleştirildi. 4 Eylül Spor Vadisi Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara 17 ilden 56 erkek, 30 kadın sporcu katılım sağladı.

6 sporcu ile Rize ilini temsil eden sporcular toplam da 19 madalya alarak performansları ile göz doldurdu. 

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramapzan Öztürk açıklamasında “ her bir sporcumuzu ayrı ayrı bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Bu özel ve önemli yarışmada alınan madalyalar bizleri oldukça gururlandırmıştır. Emekler ve çabalar sonucunda alınan bu başarılarda antrenörlerimizin de emeği oldukça önemlidir. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum “dedi. 

Sporcular barajları geçerek temmuz ayında trabzonda gerçekleşecek olan Türkiye kupası seçimlerini kazandı. 

Sporcular:
Azranur yazıcı (s10)
8 gümüş 6 bronz 
Tüm barajları geçti

Zeynep Alkan (s10)
1 bronz
3 baraj geçti 

Ahmet Güzel (s8)
2altın 1 bronz

Bedirhan utku ( s10)
1 bronz

Diğer katılımcılar 
Ahmet Eren yanık 
Muhammet salih yanık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.