,, ,

Sivas Kongresi'nin 104. Yıl Dönümü: Osman Genç'ten Önemli Açıklama

Gündem 04.09.2023 - 14:18, Güncelleme: 04.09.2023 - 14:18 3661+ kez okundu.
 

Sivas Kongresi'nin 104. Yıl Dönümü: Osman Genç'ten Önemli Açıklama

Sivas Kongresi'nin 104. yılı Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Genç tarafından kutlandı. Genç, kongrenin önemini vurguladı
Sivas Kongresi 'nin 104. Yıl Dönümü Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç : "Sivas Kongresi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir." Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümünü kutlayarak, "Sivas Kongresi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu önemli kongrede, milli mücadelenin ilke ve hedefleri belirlenmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu kararlaştırılmıştır." dedi. Genç, açıklamasında şunları söyledi: "Sivas Kongresi, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden biridir. Bu kongre sayesinde, Türk milleti, bağımsızlık mücadelesinde kararlılığını ve azmini tüm dünyaya göstermiştir. Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu olarak, Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli mücadeleye katkıda bulunan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz."
Sivas Kongresi'nin 104. yılı Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Genç tarafından kutlandı. Genç, kongrenin önemini vurguladı

Sivas Kongresi 'nin 104. Yıl Dönümü Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç : "Sivas Kongresi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir."

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümünü kutlayarak, "Sivas Kongresi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu önemli kongrede, milli mücadelenin ilke ve hedefleri belirlenmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu kararlaştırılmıştır." dedi.

Genç, açıklamasında şunları söyledi:

"Sivas Kongresi, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden biridir. Bu kongre sayesinde, Türk milleti, bağımsızlık mücadelesinde kararlılığını ve azmini tüm dünyaya göstermiştir.

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu olarak, Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli mücadeleye katkıda bulunan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.