,, ,

Şişli'de trafikte tartıştığı kişiyi darbeden zanlı tutuklandı

Asayiş 14.04.2022 - 13:57, Güncelleme: 14.04.2022 - 13:57 6167+ kez okundu.
 

Şişli'de trafikte tartıştığı kişiyi darbeden zanlı tutuklandı

Şişli de yaya olarak ilerlediği sırada kendisine hafifçe çarpan otomobilin sürücüsünü darbeden zanlı tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mecidiyeköy Mahallesi'nde 30 Mart günü yaşanan ve F.F.P. isimli otomobil sürücüsünün darbedilmesiyle sonuçlanan olaya ilişkin çalışma başlattı. Yapılan incelemede, F.F.P. idaresindeki otomobilin, yaya olarak caddenin karşısına geçen O.S'ye hafifçe çarptığı, bunun üzerine O.S'nin önce otomobilin kapısını tekmelediği ve daha sonra sürücü F.F.P'yi darbettiği belirlendi. Güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen olayın devamında, orada bulunan O.S'nin akrabası Z.K'nin de sürücü kapısını açarak F.F.P'ye saldırdığı tespit edildi. O.S. ve Z.K'nin yakalanması için çalışma başlatan polis, iki şüpheliyi olaydan kısa süre sonra Mecidiyeköy Mahallesi'nde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheliden O.S. tutuklandı. Z.K. hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.    
Şişli de yaya olarak ilerlediği sırada kendisine hafifçe çarpan otomobilin sürücüsünü darbeden zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mecidiyeköy Mahallesi'nde 30 Mart günü yaşanan ve F.F.P. isimli otomobil sürücüsünün darbedilmesiyle sonuçlanan olaya ilişkin çalışma başlattı.

Yapılan incelemede, F.F.P. idaresindeki otomobilin, yaya olarak caddenin karşısına geçen O.S'ye hafifçe çarptığı, bunun üzerine O.S'nin önce otomobilin kapısını tekmelediği ve daha sonra sürücü F.F.P'yi darbettiği belirlendi.

Güvenlik kamerası tarafından da kaydedilen olayın devamında, orada bulunan O.S'nin akrabası Z.K'nin de sürücü kapısını açarak F.F.P'ye saldırdığı tespit edildi.

O.S. ve Z.K'nin yakalanması için çalışma başlatan polis, iki şüpheliyi olaydan kısa süre sonra Mecidiyeköy Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheliden O.S. tutuklandı. Z.K. hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.