,, ,

Şişli'de motosiklet-otomobil çarpışması: 1 yaralı

Gündem 14.12.2023 - 13:09, Güncelleme: 14.12.2023 - 13:09 2715+ kez okundu.
 

Şişli'de motosiklet-otomobil çarpışması: 1 yaralı

Şişli’deki kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı
Şişli 'de otomobille çarpışan motosikletin yaralanan sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Sarıcevizler Caddesi Bahar Sokak'ta aynı istikamette seyreden Mehmet Yalçın'ın kullandığı 34 HIE 646 plakalı motosiklet ile Mohamad Khadem Aljamie idaresindeki 34 DSL 872 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilin altında kalan motosiklet sürücüsü Yalçın, çevredeki motosikletli kuryelerce bulunduğu yerden çıkartıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Yalçın, daha sonra ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobil sürücüsü Mohamad Khadem Aljamie ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Olayın görgü tanıklarından motosikletli kurye Burhan Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikisi aynı istikamette giderken bir anda motosikletin otomobilin altında kaldığını söyledi. Motosikletli kuryelerin yardıma koşarak Yalçın'ı otomobilin altından çıkardığını anlatan Arslan, bir hafta önce bir motosikletli arkadaşlarını kaybettiklerine dikkati çekerek, araç sürücülerinden artık motosikletlileri fark etmelerini ve bu konuda duyarlı olmalarını istedi.
Şişli’deki kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

Şişli 'de otomobille çarpışan motosikletin yaralanan sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Sarıcevizler Caddesi Bahar Sokak'ta aynı istikamette seyreden Mehmet Yalçın'ın kullandığı 34 HIE 646 plakalı motosiklet ile Mohamad Khadem Aljamie idaresindeki 34 DSL 872 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada otomobilin altında kalan motosiklet sürücüsü Yalçın, çevredeki motosikletli kuryelerce bulunduğu yerden çıkartıldı.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Yalçın, daha sonra ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Otomobil sürücüsü Mohamad Khadem Aljamie ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın görgü tanıklarından motosikletli kurye Burhan Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikisi aynı istikamette giderken bir anda motosikletin otomobilin altında kaldığını söyledi.

Motosikletli kuryelerin yardıma koşarak Yalçın'ı otomobilin altından çıkardığını anlatan Arslan, bir hafta önce bir motosikletli arkadaşlarını kaybettiklerine dikkati çekerek, araç sürücülerinden artık motosikletlileri fark etmelerini ve bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.