,, ,

Siri Benim Adımı Yanlış Okuyor Nasıl Düzeltebilirim?

Bilim-Teknoloji 03.08.2023 - 15:54, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:57 7373+ kez okundu.
 

Siri Benim Adımı Yanlış Okuyor Nasıl Düzeltebilirim?

Siri’nin adınızı doğru telaffuz etmesi için, kişi kartınızda adınızın yanındaki “i” simgesine dokunup “Siri’ye Öğret” seçeneğini kullanabilirsiniz.
Siri , adınızı yanlış okuyorsa, bunu düzeltmek için birkaç şey yapabilirsiniz. Adınızı Siri 'ye öğretin. Bunu, "Siri, adımı öğret" deyip ardından adınızı söyleyerek yapabilirsiniz. Siri, adınızı öğrenecek ve bir dahaki sefere adınızı söylediğinizde doğru okuyacaktır. Adınızı Siri 'nin ayarlarında değiştirin. Bunu, iPhone'unuzdaki Ayarlar uygulamasını açıp "Siri"yi seçerek yapabilirsiniz. Ardından, "Genel" sekmesini açın ve "Adımı kullan"ı seçin. Adınızı girin ve ardından "Kaydet"e dokunun. Siri'nin sesli tanıma algoritmalarını güncelleyin. Apple, Siri'nin sesli tanıma algoritmalarını düzenli olarak günceller. Bu güncellemeler, Siri'nin adınızı daha doğru bir şekilde okumasını sağlayabilir. Siri'nin sesli tanıma algoritmalarını güncellemek için, iPhone 'unuzun yazılımını güncellemeniz gerekir. Siri , adınızı hala yanlış okuyorsa, Apple Desteği ile iletişime geçebilirsiniz. Apple Desteği, adınızı Siri 'ye doğru şekilde öğretmenize yardımcı olabilir.
Siri’nin adınızı doğru telaffuz etmesi için, kişi kartınızda adınızın yanındaki “i” simgesine dokunup “Siri’ye Öğret” seçeneğini kullanabilirsiniz.

Siri , adınızı yanlış okuyorsa, bunu düzeltmek için birkaç şey yapabilirsiniz.

  • Adınızı Siri 'ye öğretin. Bunu, "Siri, adımı öğret" deyip ardından adınızı söyleyerek yapabilirsiniz. Siri, adınızı öğrenecek ve bir dahaki sefere adınızı söylediğinizde doğru okuyacaktır.
  • Adınızı Siri 'nin ayarlarında değiştirin. Bunu, iPhone'unuzdaki Ayarlar uygulamasını açıp "Siri"yi seçerek yapabilirsiniz. Ardından, "Genel" sekmesini açın ve "Adımı kullan"ı seçin. Adınızı girin ve ardından "Kaydet"e dokunun.
  • Siri'nin sesli tanıma algoritmalarını güncelleyin. Apple, Siri'nin sesli tanıma algoritmalarını düzenli olarak günceller. Bu güncellemeler, Siri'nin adınızı daha doğru bir şekilde okumasını sağlayabilir. Siri'nin sesli tanıma algoritmalarını güncellemek için, iPhone 'unuzun yazılımını güncellemeniz gerekir.

Siri , adınızı hala yanlış okuyorsa, Apple Desteği ile iletişime geçebilirsiniz. Apple Desteği, adınızı Siri 'ye doğru şekilde öğretmenize yardımcı olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.