,, ,

Sırbistan'da Yılan Maçı Yarıda Kaldı: Hakem Yılan Sokması Yaşadı!

Spor 17.04.2024 - 14:24, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:24 5238 kez okundu.
 

Sırbistan'da Yılan Maçı Yarıda Kaldı: Hakem Yılan Sokması Yaşadı!

Sırbistan’da bir futbol maçı, sahaya giren bir yılan nedeniyle yarıda kaldı. Hakem, yılanı sahadan çıkarmak için cesurca hareket etti
Sırbistan 'da GFS Leskovac Gornje Sinkovce ile Radnik 2013 takımları arasında oynanan maç, oldukça ilginç bir olayla yarıda kaldı. Maçın ilk yarısında sahaya giren bir yılan, hem oyuncuları hem de hakemleri şoke etti. Yılan Sahadan Çıkarmaya Çalıştılar Sosyal medyada da viral olan bir videoda, bir kişinin sahaya giren yılanı sırt çantası ile vurarak sahadan çıkarmaya çalıştığı görülüyor. Maç, oyuncular yılanı sahadan çıkarmaya çalışırken durduruldu. Hakem Yılan Sokması Yaşadı O sırada yılanı sahadan çıkarmak için harekete geçen maçın hakemi Aleksandar Gorcic , yılanı kaldırıp saha dışına atmak isterken yılan tarafından sokuldu. Bu cesur hamlesi sonrası yerde yatan Gorcic'e ilk yardım uygulandı. Neyse ki Gorcic'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maç Sonuçlandı Yılanın sahaya girmesiyle yarıda kalan maç, daha sonra tekrar başlatıldı ve GFS Leskovac Gornje Sinkovce, Radnik 2013'ü 2-1 mağlup etti. Bu ilginç olay, futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Hakem Gorcic'in yılanı sahadan çıkarmak için gösterdiği cesaret ise sosyal medyada takdirle karşılandı.
Sırbistan’da bir futbol maçı, sahaya giren bir yılan nedeniyle yarıda kaldı. Hakem, yılanı sahadan çıkarmak için cesurca hareket etti

Sırbistan 'da GFS Leskovac Gornje Sinkovce ile Radnik 2013 takımları arasında oynanan maç, oldukça ilginç bir olayla yarıda kaldı. Maçın ilk yarısında sahaya giren bir yılan, hem oyuncuları hem de hakemleri şoke etti.

Yılan Sahadan Çıkarmaya Çalıştılar

Sosyal medyada da viral olan bir videoda, bir kişinin sahaya giren yılanı sırt çantası ile vurarak sahadan çıkarmaya çalıştığı görülüyor. Maç, oyuncular yılanı sahadan çıkarmaya çalışırken durduruldu.

Hakem Yılan Sokması Yaşadı

O sırada yılanı sahadan çıkarmak için harekete geçen maçın hakemi Aleksandar Gorcic , yılanı kaldırıp saha dışına atmak isterken yılan tarafından sokuldu. Bu cesur hamlesi sonrası yerde yatan Gorcic'e ilk yardım uygulandı. Neyse ki Gorcic'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Maç Sonuçlandı

Yılanın sahaya girmesiyle yarıda kalan maç, daha sonra tekrar başlatıldı ve GFS Leskovac Gornje Sinkovce, Radnik 2013'ü 2-1 mağlup etti.

Bu ilginç olay, futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Hakem Gorcic'in yılanı sahadan çıkarmak için gösterdiği cesaret ise sosyal medyada takdirle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.