,, ,

Sinopta yunus ölümleriyle ilgili inceleme bitti

Gündem 22.03.2022 - 19:04, Güncelleme: 22.03.2022 - 19:04 3980+ kez okundu.
 

Sinopta yunus ölümleriyle ilgili inceleme bitti

Sinopta yunus ölümleriyle ilgili inceleme bitti
 Sinop'ta, yunus ölümlerine yönelik başlatılan detaylı inceleme tamamlandı. Yaklaşık 15 yunusun kıyıya vurmasıyla ilgili Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından otopsi yapıldı. Fakülte laboratuvarında yapılan otopsi işlemlerinin ardından yunusların ölümüne ilişkin bir rapor hazırlayan yetkililer, söz konusu raporu Tarım ve Orman Bakanlığına gönderdi. Bostancılı Mahallesi sahilinde 18 Mart'ta yaklaşık 15 yunus kıyıya vurmuş, yunus ölümleriyle ilgili inceleme başlatılmıştı.
Sinopta yunus ölümleriyle ilgili inceleme bitti

 Sinop'ta, yunus ölümlerine yönelik başlatılan detaylı inceleme tamamlandı.

Yaklaşık 15 yunusun kıyıya vurmasıyla ilgili Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından otopsi yapıldı.

Fakülte laboratuvarında yapılan otopsi işlemlerinin ardından yunusların ölümüne ilişkin bir rapor hazırlayan yetkililer, söz konusu raporu Tarım ve Orman Bakanlığına gönderdi.

Bostancılı Mahallesi sahilinde 18 Mart'ta yaklaşık 15 yunus kıyıya vurmuş, yunus ölümleriyle ilgili inceleme başlatılmıştı.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.