,, ,

Sinop’ta Yangın: 5 Ev Ve 1 Ambar Kullanılamaz Hale Geldi

Gündem 07.09.2022 - 14:40, Güncelleme: 07.09.2022 - 14:40 4719+ kez okundu.
 

Sinop’ta Yangın: 5 Ev Ve 1 Ambar Kullanılamaz Hale Geldi

Sinop ’un Saraydüzü ilçesine bağlı Asarcık köyünde çıkan yangında beş ev ve bir ambar kullanılamaz hale geldi.
Sinop’un Saraydüzü ilçesine bağlı Asarcık köyünde çıkan yangında beş ev ve bir ambar kullanılamaz hale geldi. Saraydüzü’nün Asarcık köyünde dün yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Sinop ve Saraydüzü itfaiyesi ekipleri sevk edildi. Ekiplerce müdahale edilen yangın, yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangında beş ev ile bir ambar tamamen yandı. Yangın ile ilgili soruşturma sürüyor. Haber : MUSTAFA USTA  
Sinop ’un Saraydüzü ilçesine bağlı Asarcık köyünde çıkan yangında beş ev ve bir ambar kullanılamaz hale geldi.

Sinop’un Saraydüzü ilçesine bağlı Asarcık köyünde çıkan yangında beş ev ve bir ambar kullanılamaz hale geldi.

Saraydüzü’nün Asarcık köyünde dün yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine  Sinop ve Saraydüzü itfaiyesi ekipleri sevk edildi. Ekiplerce müdahale edilen yangın, yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangında beş ev ile bir ambar tamamen yandı. Yangın ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber : MUSTAFA USTA

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.