,, ,

Sinop'ta 3 kişiyi darbedip araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli tutuklandı

Gündem 20.10.2022 - 18:01, Güncelleme: 20.10.2022 - 18:01 3913+ kez okundu.
 

Sinop'ta 3 kişiyi darbedip araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli tutuklandı

Sinop'ta 3 kişiyi darbedip araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli tutuklandı
Sinop 'un Boyabat ilçesinde, 3 kişiyi darbeden ve bulundukları araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli tutuklandı. İddiaya göre, Erenlik Tepesi 'nde, park halindeki araçta oturan E.G, U.K. ve M.M.A'nın yanına gelen O.Y.Ç. ile O.K. araçtaki ses sistemini istedi. Ses sistemini vermeyen ve araçtan inen 3 kişiyi, silah ve bıçak göstererek yeniden arabaya bindirip çevre yoluna götüren ve burada darbeden zanlılar, araçtaki ses sistemini söktürüp kendi araçlarına taktırdıktan sonra kaçtı. Şikayet üzerine çalışma yürüten Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler, O.Y.Ç. ile O.K'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde ve araçlarında yapılan aramada, tabanca, tüfek, 2 bıçak ve beyzbol sopası ele geçirildi. Ses sistemi ise sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Emniyetten yapılan yazılı açıklamada da şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı, şehrin huzur ve güvenliği için vatandaşın yanında oldukları belirtildi.
Sinop'ta 3 kişiyi darbedip araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli tutuklandı

Sinop 'un Boyabat ilçesinde, 3 kişiyi darbeden ve bulundukları araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli tutuklandı.

İddiaya göre, Erenlik Tepesi 'nde, park halindeki araçta oturan E.G, U.K. ve M.M.A'nın yanına gelen O.Y.Ç. ile O.K. araçtaki ses sistemini istedi.

Ses sistemini vermeyen ve araçtan inen 3 kişiyi, silah ve bıçak göstererek yeniden arabaya bindirip çevre yoluna götüren ve burada darbeden zanlılar, araçtaki ses sistemini söktürüp kendi araçlarına taktırdıktan sonra kaçtı.

Şikayet üzerine çalışma yürüten Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler, O.Y.Ç. ile O.K'yi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerinde ve araçlarında yapılan aramada, tabanca, tüfek, 2 bıçak ve beyzbol sopası ele geçirildi. Ses sistemi ise sahibine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada da şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı, şehrin huzur ve güvenliği için vatandaşın yanında oldukları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.