,, ,

Sinop ilçesine kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor

Gündem 19.03.2022 - 15:34, Güncelleme: 19.03.2022 - 15:34 4090+ kez okundu.
 

Sinop ilçesine kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor

SİNOP’UN İKİ İLÇESİNE İKİ GÜNDÜR ULAŞIM SAĞLANAMIYOR
Sinop'ta özellikle yüksek kesimlerde yoğun şekilde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, Ayancık ve Türkeli ilçelerine iki gündür ulaşım sağlanamıyor.  Sinop İl Özel İdaresi tarafından açıklanan verilere göre, kar yağışı nedeniyle kent genelinde 119 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan yollardan 104’ünün Ayancık ve Türkeli ilçelerine bağlı olduğu bildirildi.  
SİNOP’UN İKİ İLÇESİNE İKİ GÜNDÜR ULAŞIM SAĞLANAMIYOR

Sinop'ta özellikle yüksek kesimlerde yoğun şekilde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, Ayancık ve Türkeli ilçelerine iki gündür ulaşım sağlanamıyor. 

Sinop İl Özel İdaresi tarafından açıklanan verilere göre, kar yağışı nedeniyle kent genelinde 119 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan yollardan 104’ünün Ayancık ve Türkeli ilçelerine bağlı olduğu bildirildi.

 

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.