,, ,

Simge - KÖFN, Yakışıklı'da bir araya geldi

Müzik 24.11.2023 - 09:51, Güncelleme: 24.11.2023 - 09:55 7971+ kez okundu.
 

Simge - KÖFN, Yakışıklı'da bir araya geldi

Hit rekortmenleri Simge ve KÖFN, Edis ve Salman Tin imzalı ‘Yakışıklı’ şarkısında düet yaptı. Şarkı ve klibi bugün tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Büyük ilgi bekleniyor.
Spotify Türkiye 2023 verilerine göre en çok dinlenen 10 isim arasında olan hit rekortmenleri Simge ve KÖFN ‘ Yakışıklı ’ şarkısında düet yaptı. Şarkının söz-müziği ise Edis ve Salman Tin ’e ait. Pop müziğin yıldızları bu şarkıda bir araya geldi! Türkçe popun parlayan yıldızı Simge, Salman Tin ile Bilge Kağan Etil’den kurulu yükselen değeri KÖFN ve en popüler erkek sanatçısı Edis efsane bire proje için bir araya geldi. Simge ve KÖFN, söz ve müziği Edis ile Salman Tin’e ait ‘Yakışıklı’ şarkısında düet yaptı. Düzenlemede ise Bilge Kağan Eti’in imzası bulunuyor. Salman Tin’in paylaşımından sonra sözleri sosyal medyada bol bol paylaşılan ‘Yakışıklı’ daha yayınlanmadan hit oldu. ‘Yakışıklı’nın klibi ise Samet Eruzun ve Ümit Şahin’in yönetmenliğinde Eminönü’ndeki Büyük Valide Han’da çekildi. 1651 yılında inşa edilen hanın tarih kokan ortamında çekilen klibin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Bugün (24 Kasım Cuma günü) tüm dijital platformlarda ve klibiyle aynı anda yayınlanacak olan KÖFN & Simge’nin düeti ‘Yakışıklı’ müzik dünyasını renklendirecek ve büyük bir hareket getirecek.
Hit rekortmenleri Simge ve KÖFN, Edis ve Salman Tin imzalı ‘Yakışıklı’ şarkısında düet yaptı. Şarkı ve klibi bugün tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Büyük ilgi bekleniyor.

Spotify Türkiye 2023 verilerine göre en çok dinlenen 10 isim arasında olan hit rekortmenleri Simge ve KÖFN Yakışıklı ’ şarkısında düet yaptı. Şarkının söz-müziği ise Edis ve Salman Tin ’e ait.

Pop müziğin yıldızları bu şarkıda bir araya geldi!

Türkçe popun parlayan yıldızı Simge, Salman Tin ile Bilge Kağan Etil’den kurulu yükselen değeri KÖFN ve en popüler erkek sanatçısı Edis efsane bire proje için bir araya geldi. Simge ve KÖFN, söz ve müziği Edis ile Salman Tin’e ait ‘Yakışıklı’ şarkısında düet yaptı. Düzenlemede ise Bilge Kağan Eti’in imzası bulunuyor. Salman Tin’in paylaşımından sonra sözleri sosyal medyada bol bol paylaşılan ‘Yakışıklı’ daha yayınlanmadan hit oldu. ‘Yakışıklı’nın klibi ise Samet Eruzun ve Ümit Şahin’in yönetmenliğinde Eminönü’ndeki Büyük Valide Han’da çekildi. 1651 yılında inşa edilen hanın tarih kokan ortamında çekilen klibin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bugün (24 Kasım Cuma günü) tüm dijital platformlarda ve klibiyle aynı anda yayınlanacak olan KÖFN & Simge’nin düeti ‘Yakışıklı’ müzik dünyasını renklendirecek ve büyük bir hareket getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.