,, ,

Şilili Influencer Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Magazin 03.08.2023 - 17:51, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:51 11673+ kez okundu.
 

Şilili Influencer Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Şilili Influencer Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Sosyal medyada hayranları tarafından MaruRockets olarak tanınan 28 yaşındaki María Ignacia Celedón , 31 Temmuz'da trafik kazasında hayatını kaybetti. Düzenli olarak oyun ve popüler kültür içeriği yayınlayan María Ignacia Celedón , aynı zamanda daha çok ShiniPan olarak bilinen 29 yaşındaki influencer Yang Hsin ile birlikteydi. Hsin kazadan sağ kurtuldu, ancak ciddi şekilde yaralandı. Kaza, Santiago'nun merkezindeki bir caddede meydana geldi. Celedón'un arabası, diğer bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıktı ve bir ağaca çarptı. Celedón olay yerinde hayatını kaybetti. Hsin hastaneye kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor. Celedón'un ailesi ve arkadaşları, onun kaybından dolayı derin üzüntü duyuyor. Ailesi, bir açıklama yaparak, Celedón'un "sevgi dolu bir kız kardeş, kızı ve arkadaş" olduğunu söyledi. Celedón'un hayranları da onun kaybından dolayı büyük üzüntü duyuyor. Sosyal medyada, Celedón'un anısına birçok mesaj paylaşıldı. Celedón'un ölümüyle, Şili'nin popüler kültür sahnesi önemli bir kayıp yaşadı. O, oyun ve popüler kültürü sevenler için bir ilham kaynağıydı.
Şilili Influencer Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Sosyal medyada hayranları tarafından MaruRockets olarak tanınan 28 yaşındaki María Ignacia Celedón , 31 Temmuz'da trafik kazasında hayatını kaybetti.

Düzenli olarak oyun ve popüler kültür içeriği yayınlayan María Ignacia Celedón , aynı zamanda daha çok ShiniPan olarak bilinen 29 yaşındaki influencer Yang Hsin ile birlikteydi.

Hsin kazadan sağ kurtuldu, ancak ciddi şekilde yaralandı.

Kaza, Santiago'nun merkezindeki bir caddede meydana geldi. Celedón'un arabası, diğer bir aracın çarpması sonucu kontrolden çıktı ve bir ağaca çarptı.

Celedón olay yerinde hayatını kaybetti. Hsin hastaneye kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor.

Celedón'un ailesi ve arkadaşları, onun kaybından dolayı derin üzüntü duyuyor. Ailesi, bir açıklama yaparak, Celedón'un "sevgi dolu bir kız kardeş, kızı ve arkadaş" olduğunu söyledi.

Celedón'un hayranları da onun kaybından dolayı büyük üzüntü duyuyor. Sosyal medyada, Celedón'un anısına birçok mesaj paylaşıldı.

Celedón'un ölümüyle, Şili'nin popüler kültür sahnesi önemli bir kayıp yaşadı. O, oyun ve popüler kültürü sevenler için bir ilham kaynağıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.