,, ,

Silah Kazasında Şehit Olan Askerin Acı Haberi Konya’ya Ulaştı

Gündem 25.07.2023 - 10:51, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:51 2886+ kez okundu.
 

Silah Kazasında Şehit Olan Askerin Acı Haberi Konya’ya Ulaştı

Silah Kazasında Şehit Olan Askerin Acı Haberi Konya’ya Ulaştı
Van ’ın Özalp ilçesinde silah kazası sonucu yaralanan Ulş.Söz.Er Ömer Cinkara, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 24 Temmuz 2023 tarihinde Van’ın Özalp ilçesinde meydana gelen silah kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 24 Temmuz 2023 tarihinde silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Ulş.Söz.Er Ömer Cinkara yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” Şehidin memleketi Konya’da da cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Şehidin bekar olduğu ve bir erkek kardeşi olduğu belirtildi.
Silah Kazasında Şehit Olan Askerin Acı Haberi Konya’ya Ulaştı

Van ’ın Özalp ilçesinde silah kazası sonucu yaralanan Ulş.Söz.Er Ömer Cinkara, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 24 Temmuz 2023 tarihinde Van’ın Özalp ilçesinde meydana gelen silah kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

24 Temmuz 2023 tarihinde silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Ulş.Söz.Er Ömer Cinkara yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Şehidin memleketi Konya’da da cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Şehidin bekar olduğu ve bir erkek kardeşi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.