,, ,

Sıkı Dostlar Filminin Çekimleri Tamamlandı !!!

Tv-Dünyası 19.12.2022 - 10:44, Güncelleme: 19.12.2022 - 11:10 5023+ kez okundu.
 

Sıkı Dostlar Filminin Çekimleri Tamamlandı !!!

Sıkı Dostlar Filminin Çekimleri Tamamlandı !!!
Yapımcılığını Bsk Yapım ve Statü Film  ( Galip Güner Ve Elin Ecealp ) Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Jale Atabey 'in Oturduğu Başrollerinde Hakan Meriçliler , Burçin Abdullah , Aslı Bekiroğlu ve Gürgen Öz 'ün Rol Aldığı Sıkı Dostlar Filminin Çekimleri Tamamlandı. Sıkı Dostlar Filminin Konusu ise : Bir psikiyatrın hastasının, kendisini karavan yolculuğuna ikna etmesi ve sonrasında gelişen olayların anlatıldığı film. Çekimlerin çok keyifli geçtiğini belirten oyuncular, ‘çok eğleniyoruz, gayet güzel, nazar değmesin. Kahkahası çok bol set’ ifadelerini kullandılar.. Ambulans içinde bir gün bekledi! Hakan Meriçliler sette başınıza gelen enteresan bir olay oldu mu ? sorusu karşısında Aslı Bekiroğlu ’nun yaşadığı büyük sağlık probleminden bahsetti… Meriçliler, “Aslında bu filmde enteresan şeyler olduğunu soruyorsunuz. Biz yola beraber çıkarken ve film başlamak üzereyken Aslı belinden su aldırdığı için ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Burada ambulansta bir gün yattı.. Ambulansta öyle duruyordu içimiz parçalandı. Ondan sonra Aslı’yla yola devam edilemeyeceği gibi bir durum söz konusu olduğu için filme 1-2 gün ara verdik. Sonra yeni bir oyuncu değişikliği olmalı mı olmamalı mı ? derken asla ve asla vazgeçemeyeceğimiz için tekrar Aslı sahalara geri döndü. Öyle bir enteresan durum yaşadık dedi.  Kral Geri Döndü! Aslı Bekiroğlu sağlık durumu ile ilgili soruya, “ Şimdi çok şükür iyiyim” derken söze giren Gürgen Öz, “Uyuyordum uyandım bir baktım ki dönmüş… Filmin WhatsApp grubu var. Bir baktım ki sabah ‘Kral geri döndü’ diye mesaj atmış” ifadeleriyle seti kahkalara boğdu. Doğa severliği bilinen Gürgen Öz, setler bizim işimiz. Set nerde biz ordayız. Ben alışkanlıklarımı da buraya getirdim. Tai Chi yapıyorum sette sakinleşiyorum. Egzersiz yapıyorum” dedi.  Haber : Görkem EMGEN - Ertan TAŞKIRAN
Sıkı Dostlar Filminin Çekimleri Tamamlandı !!!

Yapımcılığını Bsk Yapım ve Statü Film  ( Galip Güner Ve Elin Ecealp ) Üstlendiği Yönetmen Koltuğunda Jale Atabey 'in Oturduğu Başrollerinde Hakan Meriçliler , Burçin Abdullah , Aslı Bekiroğlu ve Gürgen Öz 'ün Rol Aldığı Sıkı Dostlar Filminin Çekimleri Tamamlandı. Sıkı Dostlar Filminin Konusu ise : Bir psikiyatrın hastasının, kendisini karavan yolculuğuna ikna etmesi ve sonrasında gelişen olayların anlatıldığı film.

Çekimlerin çok keyifli geçtiğini belirten oyuncular, ‘çok eğleniyoruz, gayet güzel, nazar değmesin. Kahkahası çok bol set’ ifadelerini kullandılar..

Ambulans içinde bir gün bekledi!

Hakan Meriçliler sette başınıza gelen enteresan bir olay oldu mu ? sorusu karşısında Aslı Bekiroğlu ’nun yaşadığı büyük sağlık probleminden bahsetti… Meriçliler, “Aslında bu filmde enteresan şeyler olduğunu soruyorsunuz. Biz yola beraber çıkarken ve film başlamak üzereyken Aslı belinden su aldırdığı için ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Burada ambulansta bir gün yattı.. Ambulansta öyle duruyordu içimiz parçalandı. Ondan sonra Aslı’yla yola devam edilemeyeceği gibi bir durum söz konusu olduğu için filme 1-2 gün ara verdik. Sonra yeni bir oyuncu değişikliği olmalı mı olmamalı mı ? derken asla ve asla vazgeçemeyeceğimiz için tekrar Aslı sahalara geri döndü. Öyle bir enteresan durum yaşadık dedi. 

Kral Geri Döndü!

Aslı Bekiroğlu sağlık durumu ile ilgili soruya, “ Şimdi çok şükür iyiyim” derken söze giren Gürgen Öz, “Uyuyordum uyandım bir baktım ki dönmüş… Filmin WhatsApp grubu var. Bir baktım ki sabah ‘Kral geri döndü’ diye mesaj atmış” ifadeleriyle seti kahkalara boğdu.
Doğa severliği bilinen Gürgen Öz, setler bizim işimiz. Set nerde biz ordayız. Ben alışkanlıklarımı da buraya getirdim. Tai Chi yapıyorum sette sakinleşiyorum. Egzersiz yapıyorum” dedi. 

Haber : Görkem EMGEN - Ertan TAŞKIRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.