,, ,

SİİRT'TE EKMEK VE RAMAZAN PİDESİNE ZAM YAPILDI

Gündem 27.03.2022 - 15:09, Güncelleme: 27.03.2022 - 15:09 3593+ kez okundu.
 

SİİRT'TE EKMEK VE RAMAZAN PİDESİNE ZAM YAPILDI

SİİRT'TE EKMEK VE RAMAZAN PİDESİNE ZAM YAPILDI
Siirt’te, Ramazan pidesi ve ekmeğe zam geldi. İki lira olan ekmek iki buçuk liraya, üç lira olan Ramazan pidesi ise 5 buçuk liraya satılacak. Siirt'te Ramazan ayı öncesinde ekmeğe ve Ramazan pidesine zam yapıldı. Bu hafta içerisinde yürürlüğe girecek olan zamla beraber 2 TL olan ekmek 2 buçuk TL'den satılacak. Geçen yıl 3 TL olan Ramazan pidesi ise 5 buçuk TL'den satılacak.  Gelecek zamla beraber ekmeğin 2 buçuk TL, Ramazan pidesinin ise 5 buçuk TL'den satılacağını açıklayan Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, artan maliyetler nedeniyle zam yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.
SİİRT'TE EKMEK VE RAMAZAN PİDESİNE ZAM YAPILDI

Siirt’te, Ramazan pidesi ve ekmeğe zam geldi. İki lira olan ekmek iki buçuk liraya, üç lira olan Ramazan pidesi ise 5 buçuk liraya satılacak.

Siirt'te Ramazan ayı öncesinde ekmeğe ve Ramazan pidesine zam yapıldı. Bu hafta içerisinde yürürlüğe girecek olan zamla beraber 2 TL olan ekmek 2 buçuk TL'den satılacak. Geçen yıl 3 TL olan Ramazan pidesi ise 5 buçuk TL'den satılacak. 

Gelecek zamla beraber ekmeğin 2 buçuk TL, Ramazan pidesinin ise 5 buçuk TL'den satılacağını açıklayan Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, artan maliyetler nedeniyle zam yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.