,, ,

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Picasso ya ait olduğu düşünülen tabloya el konuldu

Gündem 26.03.2022 - 18:50, Güncelleme: 26.03.2022 - 18:50 3906+ kez okundu.
 

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Picasso ya ait olduğu düşünülen tabloya el konuldu

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Picasso ya ait olduğu düşünülen tabloya el konuldu
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube ekipleri kentte yürüttüğü çalışmalar sonucu ünlü ressam Pablo Picasso'nun çizdiği düşünülen bir nü yağlı boya resmi ele geçirdi. Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Pablo Picasso'ya ait olduğu değerlendirilen tablonun ele geçirildi duyuruldu. Konu ile ilgili iki kişinin gözaltına alındığını olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi. Siirt Emniyet Müdürlüğü'nün Twitter hesabında yapılan açıklama şöyle: "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüklerimizin çalışmaları neticesi tespit edilen bir araçta yapılan aramada; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında ‘Pablo Picasso yapımı olduğu değerlendirilen tablo’ ele geçirilmiştir." PİCASSO KİMDİR? Pablo Picasso, Fransa'da yaşamış İspanyol ressam, heykeltıraş, sahne tasarımcısı, şair ve oyun yazarıdır. 20. yüzyıl sanatının en iyi bilinen isimlerinden olan Picasso 1881-1973 arasında yaşadı.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Picasso ya ait olduğu düşünülen tabloya el konuldu

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube ekipleri kentte yürüttüğü çalışmalar sonucu ünlü ressam Pablo Picasso'nun çizdiği düşünülen bir nü yağlı boya resmi ele geçirdi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Pablo Picasso'ya ait olduğu değerlendirilen tablonun ele geçirildi duyuruldu. Konu ile ilgili iki kişinin gözaltına alındığını olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi. Siirt Emniyet Müdürlüğü'nün Twitter hesabında yapılan açıklama şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüklerimizin çalışmaları neticesi tespit edilen bir araçta yapılan aramada; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında ‘Pablo Picasso yapımı olduğu değerlendirilen tablo’ ele geçirilmiştir."

PİCASSO KİMDİR?

Pablo Picasso, Fransa'da yaşamış İspanyol ressam, heykeltıraş, sahne tasarımcısı, şair ve oyun yazarıdır. 20. yüzyıl sanatının en iyi bilinen isimlerinden olan Picasso 1881-1973 arasında yaşadı.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.