,, ,

Show TV'nin Fenomen Dizisine Sürpriz Konuk: Pelin Karahan!

Tv-Dünyası 15.04.2024 - 12:54, Güncelleme: 15.04.2024 - 12:54 2997 kez okundu.
 

Show TV'nin Fenomen Dizisine Sürpriz Konuk: Pelin Karahan!

Show TV’nin hit dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatıyor. Yeni bölüm, yarın 20.00’de.
Show TV 'nin reyting rekortları kıran dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"a bu hafta sürpriz bir isim konuk oluyor! Başarılı oyuncu Pelin Karahan , yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümde izleyiciyle buluşacak. Karahan, dizide böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat verecek. Kendisi de böbrek nakli olan Bahar, Sevda'ya ameliyat öncesi ve sonrasında destek olurken, kendi yaşadığı zorlu hastalık süreciyle de yeniden yüzleşecek. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?", her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatmaya devam ediyor. Yeni bölümüyle yarın saat 20.00'de Show TV'de! Bu haftaki bölümde: Bahar, Sevda'nın ameliyatına hazırlanması için ona destek olur. Sevda'nın ameliyatı sonrasında Bahar, onunla ilgilenir. Bahar, Sevda'nın hastalığıyla yüzleşirken kendi yaşadığı zorlu süreci de hatırlar. Dizide duygusal anlar yaşanacak. Kaçırmayın! "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!
Show TV’nin hit dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatıyor. Yeni bölüm, yarın 20.00’de.

Show TV 'nin reyting rekortları kıran dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"a bu hafta sürpriz bir isim konuk oluyor! Başarılı oyuncu Pelin Karahan , yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Karahan, dizide böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat verecek. Kendisi de böbrek nakli olan Bahar, Sevda'ya ameliyat öncesi ve sonrasında destek olurken, kendi yaşadığı zorlu hastalık süreciyle de yeniden yüzleşecek.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?", her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatmaya devam ediyor. Yeni bölümüyle yarın saat 20.00'de Show TV'de!

Bu haftaki bölümde:

  • Bahar, Sevda'nın ameliyatına hazırlanması için ona destek olur.
  • Sevda'nın ameliyatı sonrasında Bahar, onunla ilgilenir.
  • Bahar, Sevda'nın hastalığıyla yüzleşirken kendi yaşadığı zorlu süreci de hatırlar.
  • Dizide duygusal anlar yaşanacak.

Kaçırmayın!

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.