,, ,

SGK, vatandaşların borçlarını ödemeleri için süre uzatıyor

Gündem 31.07.2023 - 17:28, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:28 3003+ kez okundu.
 

SGK, vatandaşların borçlarını ödemeleri için süre uzatıyor

SGK, yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresini 3 Ağustos'a kadar uzatıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ), yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin 3 Ağustos'a kadar uzatıldığını duyurdu. SGK 'den yapılan açıklamaya göre, son ödeme tarihi bugün olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresi 3 Ağustos 2023 saat 23.59'a kadar uzatıldı. Açıklamada, "Son ödeme tarihi 3 Ağustos 2023 olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçlarını ödemek isteyen vatandaşlarımız, bu süre içerisinde ödemelerini yapabilirler. Bu süre içerisinde ödemelerini yapmayan vatandaşlarımız, gecikme cezası ve gecikme zammı ödeyecekler" ifadelerine yer verildi.
SGK, yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresini 3 Ağustos'a kadar uzatıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ), yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin 3 Ağustos'a kadar uzatıldığını duyurdu.

SGK 'den yapılan açıklamaya göre, son ödeme tarihi bugün olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresi 3 Ağustos 2023 saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Açıklamada, "Son ödeme tarihi 3 Ağustos 2023 olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçlarını ödemek isteyen vatandaşlarımız, bu süre içerisinde ödemelerini yapabilirler. Bu süre içerisinde ödemelerini yapmayan vatandaşlarımız, gecikme cezası ve gecikme zammı ödeyecekler" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.