,, ,

Sezin Karameşe’nin Yeni Romanı ‘On Dün Önceki Kız’

Kitap 19.04.2023 - 11:45, Güncelleme: 19.04.2023 - 11:45 30534+ kez okundu.
 

Sezin Karameşe’nin Yeni Romanı ‘On Dün Önceki Kız’

Sezin Karameşe’nin Yeni Romanı ‘On Dün Önceki Kız’
Büyük bir buhran içinde intiharı düşünürken, parapsikolojik deneyimler sunan bir tedavi merkezine rastlayan Leyla’nın hikâyesini ele alan Sezin Karameşe , kazada kaybettiği kardeşinin gölgesinde kalan ve psikolojisi bozulan annesini diğer yandan kendini alkole veren babasıyla oldukça karanlık günler geçirmesini ve ölüm seçeneğini düşünmeye başlamasını duygu dolu bir dil ile anlatıyor.    Geleceğe gittiğinde mutlu olduğu güzel bir an gören Leyla, ölüm fikrini aklından atmayı başarıyor ancak bugüne geri döndüğünde hiçbir şeyin göründüğü kadar kolay olmadığını fark ediyor ve aşk ile dostluk arasında gidip geleceği zorlu bir sınava tabi tutuluyor. Seçimleriyle karşı karşıya kalan ana karakterin, bildiğimiz kavramlara bambaşka gözle bakmamıza yol açacak yolculuğu; Sezin Karameşe’nin kalemi ile insana dair en saf duygu aktarımıyla veriliyor.    Kelebek etkisi çerçevesinde kurgulanan; “On Dün Önceki Kız”, her satırda heyecanı artıran ve beklenmedik sonuyla şok etkisi yaratan soluksuz bir roman olarak, okuyucunun karşısına çıkıyor.     Ön sipariş rekoru kıran ve binlerce okura ulaşan Otuz Yedi’nin ardından olağanüstü bir kurguyla edebiyatseverlerin karşısına çıkan ‘On Dün Önceki Kız’, kitabının üzerine konuşmak üzere sizleri Sezin Karameşe ile bir araya getirmek isteriz.   Değerlendirmelerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.   Sezin Karameşe Hakkında:   Ankara’da 1996 yılında doğdu, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında açtığı YouTube kanalıyla altı yüz bine yakın insana ulaştı. Çocukluğundan beri okumaya ve yazmaya olan merakı onu 2021 yılında yayımlanan Otuz Yedi adlı romanıyla edebiyata kazandırdı. Hayatını Ankara’da sürdürmekte, okumakta, yazmakta ve düşlemekte. 
Sezin Karameşe’nin Yeni Romanı ‘On Dün Önceki Kız’

Büyük bir buhran içinde intiharı düşünürken, parapsikolojik deneyimler sunan bir tedavi merkezine rastlayan Leyla’nın hikâyesini ele alan Sezin Karameşe , kazada kaybettiği kardeşinin gölgesinde kalan ve psikolojisi bozulan annesini diğer yandan kendini alkole veren babasıyla oldukça karanlık günler geçirmesini ve ölüm seçeneğini düşünmeye başlamasını duygu dolu bir dil ile anlatıyor. 

 

Geleceğe gittiğinde mutlu olduğu güzel bir an gören Leyla, ölüm fikrini aklından atmayı başarıyor ancak bugüne geri döndüğünde hiçbir şeyin göründüğü kadar kolay olmadığını fark ediyor ve aşk ile dostluk arasında gidip geleceği zorlu bir sınava tabi tutuluyor. Seçimleriyle karşı karşıya kalan ana karakterin, bildiğimiz kavramlara bambaşka gözle bakmamıza yol açacak yolculuğu; Sezin Karameşe’nin kalemi ile insana dair en saf duygu aktarımıyla veriliyor. 

 

Kelebek etkisi çerçevesinde kurgulanan; “On Dün Önceki Kız”, her satırda heyecanı artıran ve beklenmedik sonuyla şok etkisi yaratan soluksuz bir roman olarak, okuyucunun karşısına çıkıyor.

 

 

Ön sipariş rekoru kıran ve binlerce okura ulaşan Otuz Yedi’nin ardından olağanüstü bir kurguyla edebiyatseverlerin karşısına çıkan ‘On Dün Önceki Kız’, kitabının üzerine konuşmak üzere sizleri Sezin Karameşe ile bir araya getirmek isteriz.

 

Değerlendirmelerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.

 

Sezin Karameşe Hakkında:

 

Ankara’da 1996 yılında doğdu, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında açtığı YouTube kanalıyla altı yüz bine yakın insana ulaştı. Çocukluğundan beri okumaya ve yazmaya olan merakı onu 2021 yılında yayımlanan Otuz Yedi adlı romanıyla edebiyata kazandırdı. Hayatını Ankara’da sürdürmekte, okumakta, yazmakta ve düşlemekte. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.