,, ,

Sevilen Dizi Üç Kız Kardeş'e Veda Vakti!

Tv-Dünyası 03.04.2024 - 15:31, Güncelleme: 03.04.2024 - 15:31 4090 kez okundu.
 

Sevilen Dizi Üç Kız Kardeş'e Veda Vakti!

Kanal D’nin hit dizisi Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın romanından uyarlandı ve 84. bölümde final yapıyor.
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş , 3 sezondur izleyenleri ekranlara kilitledikten sonra 84. bölümde final yapıyor. İclal Aydın 'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve Süreç Film imzası taşıyan dizi, Ayvalık 'ın muhteşem doğasında izleyicileri büyüledi. Nesrin Cavadzade , Özgü Kaya , Almila Ada ve Melisa Berberoğlu 'nun başrollerini paylaştığı dizide Reha Özcan , İclal Aydın , Berker Güven , Nazlı Senem Ünal ve Veda Yurtsever gibi usta oyuncular da yer aldı. Salı günlerinden cumartesilere taşınan dizinin final tarihi belli oldu. Üç Kız Kardeş, 20 Mayıs 2023 tarihinde 84. bölümüyle ekranlara veda edecek.
Kanal D’nin hit dizisi Üç Kız Kardeş, İclal Aydın’ın romanından uyarlandı ve 84. bölümde final yapıyor.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş , 3 sezondur izleyenleri ekranlara kilitledikten sonra 84. bölümde final yapıyor.

İclal Aydın 'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve Süreç Film imzası taşıyan dizi, Ayvalık 'ın muhteşem doğasında izleyicileri büyüledi. Nesrin Cavadzade , Özgü Kaya , Almila Ada ve Melisa Berberoğlu 'nun başrollerini paylaştığı dizide Reha Özcan , İclal Aydın , Berker Güven , Nazlı Senem Ünal ve Veda Yurtsever gibi usta oyuncular da yer aldı.

Salı günlerinden cumartesilere taşınan dizinin final tarihi belli oldu. Üç Kız Kardeş, 20 Mayıs 2023 tarihinde 84. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.