,, ,

Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu.

Tv-Dünyası 01.11.2022 - 10:35, Güncelleme: 01.11.2022 - 10:35 4014+ kez okundu.
 

Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu.

Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu.
Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu ; yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan 'ın kaleme aldığı 'Aşk-ı Destan / Gülcemal' dizisi ile anlaştı. Bolu’da dilden dile söylenip duran Gülcemal ve kardeşlerinin hazin hikayesini anlatan dizinin yönetmeni ve kadın başrol oyuncusu henüz netleşmedi. - Haber:  B. Altuntas 
Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu.
Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu ; yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan 'ın kaleme aldığı 'Aşk-ı Destan / Gülcemal' dizisi ile anlaştı.
Bolu’da dilden dile söylenip duran Gülcemal ve kardeşlerinin hazin hikayesini anlatan dizinin yönetmeni ve kadın başrol oyuncusu henüz netleşmedi.
-
Haber:  B. Altuntas 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.