,, ,

Serhat Doğramacı Kimdir?

Kimdir 09.09.2023 - 15:23, Güncelleme: 09.09.2023 - 15:23 3564+ kez okundu.
 

Serhat Doğramacı Kimdir?

Serhat Doğramacı Kimdir?
Serhat Doğramacı Türkiye’nin tanınmış aşçılarından biridir. 2020 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasını kazanarak ünlenmiştir. Kendine has tarifleri ve yaratıcı sunumlarıyla jüri ve izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Ayrıca, White Burger by Serhat Doğramacı adlı fast-food konseptli restoran zincirinin de kurucusudur. Serhat Doğramacı, 23 yaşındadır ve yaklaşık 10 yıldır aşçılık yapmaktadır. Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünde okumuş, Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimine devam etmiştir. Amerika ve Almanya gibi ülkelerde çalışma fırsatı bulmuş, dünya mutfağını ve kültürünü yakından tanımıştır. Genç yaşına rağmen ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya ve kupa kazanmıştır. Serhat Doğramacı aşçılıkta basitliği ve doğallığı ön planda tutan bir anlayışa sahiptir. Kendi deyimiyle “basit bir şekilde” yemek yapmayı sevmektedir. Yemeklerinde taze ve kaliteli malzemeler kullanmaya özen göstermektedir. Ayrıca, yemeklerini sunarken estetik ve görsel unsurlara da dikkat etmektedir. Serhat Doğramacı ’nın en bilinen işlerinden biri de White Burger by Serhat Doğramacı adlı restoran zinciridir. Bu restoranlarda, kendine has benzersiz reçeteleri ile menüsünü oluşturmuştur. Başkent Grup Restaurant İşletmeleri AŞ bünyesinde hizmet veren bu restoranların ilk şubesi Kadıköy’ün Moda semtinde açılmıştır. Serhat Doğramacı, burger yapımında kullandığı etleri kendisi seçmekte, sosları kendisi hazırlamakta ve ekmekleri kendisi pişirmektedir. Serhat Doğramacı aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir isimdir. Instagram’da 250 bin takipçisi bulunmaktadır. Burada yemek tarifleri, restoran paylaşımları, hayatından kesitler ve nişanlısı Burcu Bakır ile olan fotoğraflarını paylaşmaktadır. Serhat Doğramacı Türk gastronomisine katkıda bulunan başarılı ve yetenekli bir aşçıdır. Yaptığı yemeklerle hem damak hem de göz zevkine hitap etmektedir. Gelecekte daha çok projede yer alacağına inanılmaktadır.
Serhat Doğramacı Kimdir?

Serhat Doğramacı Türkiye’nin tanınmış aşçılarından biridir. 2020 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasını kazanarak ünlenmiştir. Kendine has tarifleri ve yaratıcı sunumlarıyla jüri ve izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Ayrıca, White Burger by Serhat Doğramacı adlı fast-food konseptli restoran zincirinin de kurucusudur.

Serhat Doğramacı, 23 yaşındadır ve yaklaşık 10 yıldır aşçılık yapmaktadır. Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünde okumuş, Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimine devam etmiştir. Amerika ve Almanya gibi ülkelerde çalışma fırsatı bulmuş, dünya mutfağını ve kültürünü yakından tanımıştır. Genç yaşına rağmen ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya ve kupa kazanmıştır.

Serhat Doğramacı aşçılıkta basitliği ve doğallığı ön planda tutan bir anlayışa sahiptir. Kendi deyimiyle “basit bir şekilde” yemek yapmayı sevmektedir. Yemeklerinde taze ve kaliteli malzemeler kullanmaya özen göstermektedir. Ayrıca, yemeklerini sunarken estetik ve görsel unsurlara da dikkat etmektedir.

Serhat Doğramacı ’nın en bilinen işlerinden biri de White Burger by Serhat Doğramacı adlı restoran zinciridir. Bu restoranlarda, kendine has benzersiz reçeteleri ile menüsünü oluşturmuştur. Başkent Grup Restaurant İşletmeleri AŞ bünyesinde hizmet veren bu restoranların ilk şubesi Kadıköy’ün Moda semtinde açılmıştır. Serhat Doğramacı, burger yapımında kullandığı etleri kendisi seçmekte, sosları kendisi hazırlamakta ve ekmekleri kendisi pişirmektedir.

Serhat Doğramacı aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir isimdir. Instagram’da 250 bin takipçisi bulunmaktadır. Burada yemek tarifleri, restoran paylaşımları, hayatından kesitler ve nişanlısı Burcu Bakır ile olan fotoğraflarını paylaşmaktadır.

Serhat Doğramacı Türk gastronomisine katkıda bulunan başarılı ve yetenekli bir aşçıdır. Yaptığı yemeklerle hem damak hem de göz zevkine hitap etmektedir. Gelecekte daha çok projede yer alacağına inanılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.