,, ,

Burak Kaya Kimdir?

Kimdir 09.09.2023 - 15:20, Güncelleme: 09.09.2023 - 15:20 3653+ kez okundu.
 

Burak Kaya Kimdir?

Burak Kaya Kimdir?
Burak Kaya 1989 yılında İstanbul’da doğan bir yarışmacı, işletmeci ve oyuncudur. MasterChef Türkiye 2022 sezonunda ana kadroya giren ve dikkat çeken isimlerden biri olan Kaya, hem mutfak yeteneği hem de oyunculuk deneyimiyle ilgi görmüştür. Burak Kaya aslen Çerkes kökenlidir. Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde mutfak bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde eğitim almıştır. İkinci üniversitesi olarak işletme bölümünü seçmiş ancak yarıda bırakmıştır. Burak Kaya eğlence sektöründe işletmecilik yapmış ve reklam yüzü olmuştur. Ayrıca Hollywood’da küçük bir rolde oynamıştır. Yedi yıl boyunca mutfağa ara veren Burak Kaya MasterChef Türkiye 2022 ile geri dönmüştür. Yarışmanın üç eleme turundan da başarıyla geçerek ana kadroya girmeyi hak etmiştir. Burak Kaya yarışma boyunca hem performansı hem de söylemleriyle dikkat çekmiştir. Özellikle Somer Sivrioğlu ile arasında geçen diyaloglar izleyiciler tarafından çok konuşulmuştur. Burak Kaya yarışmanın sonunda finale kalmayı başarmış ancak şampiyonluğu Serhat Doğramacı’ya kaptırmıştır. Burak Kaya şu anda İstanbul’da yaşamaktadır. Yarışmadan sonra mutfakla ilgili projelerine devam etmek istediğini söylemiştir. Ayrıca oyunculuk kariyerine de devam etmek istediğini belirtmiştir.
Burak Kaya Kimdir?

Burak Kaya 1989 yılında İstanbul’da doğan bir yarışmacı, işletmeci ve oyuncudur. MasterChef Türkiye 2022 sezonunda ana kadroya giren ve dikkat çeken isimlerden biri olan Kaya, hem mutfak yeteneği hem de oyunculuk deneyimiyle ilgi görmüştür.

Burak Kaya aslen Çerkes kökenlidir. Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde mutfak bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde eğitim almıştır. İkinci üniversitesi olarak işletme bölümünü seçmiş ancak yarıda bırakmıştır.

Burak Kaya eğlence sektöründe işletmecilik yapmış ve reklam yüzü olmuştur. Ayrıca Hollywood’da küçük bir rolde oynamıştır. Yedi yıl boyunca mutfağa ara veren Burak Kaya  MasterChef Türkiye 2022 ile geri dönmüştür. Yarışmanın üç eleme turundan da başarıyla geçerek ana kadroya girmeyi hak etmiştir.

Burak Kaya yarışma boyunca hem performansı hem de söylemleriyle dikkat çekmiştir. Özellikle Somer Sivrioğlu ile arasında geçen diyaloglar izleyiciler tarafından çok konuşulmuştur. Burak Kaya yarışmanın sonunda finale kalmayı başarmış ancak şampiyonluğu Serhat Doğramacı’ya kaptırmıştır.

Burak Kaya şu anda İstanbul’da yaşamaktadır. Yarışmadan sonra mutfakla ilgili projelerine devam etmek istediğini söylemiştir. Ayrıca oyunculuk kariyerine de devam etmek istediğini belirtmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.