,, ,

Serenay Sarıkaya, Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde İki Ödül Birden Aldı

Magazin 12.01.2024 - 10:09, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:09 22346+ kez okundu.
 

Serenay Sarıkaya, Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde İki Ödül Birden Aldı

Serenay Sarıkaya, Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde iki ödül birden kazandı. Aile dizisi bitmeye yakınken ödül almanın mutluluğunu yaşadı
Show TV ’ nin popüler dizisi " Aile "nin yıldızı Serenay Sarıkaya , dün akşam düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni ’ne katıldı. Işıltılı bir bluzla geceye damga vuran Sarıkaya, 2023 yılının en beğenilen kadın dizi oyuncusu ödülünü ve ‘Şahraman’ ile ‘2023 yılının en beğenilen dijital platform dizisi’ ödülünü kazandı. Sarıkaya, ikinci kez sahneye çıktığında herkesi şaşırttı. “Yine ben, yine ben, yine ben” diyerek mikrofona bağırdı. Bu esnada rol arkadaşı Burak Deniz de gülümseyerek tepki verdi. Tören öncesinde basın mensuplarıyla konuşan Sarıkaya, “Aile dizisi bitmeye yakınken böyle bir ödüle denk gelmek çok güzel. 2 haftamız kaldı, o yüzden biraz hüzün var. Bu projeye başlarken 30 bölüm diye konuştuk. Yolda değişen bir şey olmadı, hikayemiz bu kadardı. Yeni yolculuklarımıza bakacağız” dedi.
Serenay Sarıkaya, Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde iki ödül birden kazandı. Aile dizisi bitmeye yakınken ödül almanın mutluluğunu yaşadı

Show TV ’ nin popüler dizisi " Aile "nin yıldızı Serenay Sarıkaya , dün akşam düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni ’ne katıldı. Işıltılı bir bluzla geceye damga vuran Sarıkaya, 2023 yılının en beğenilen kadın dizi oyuncusu ödülünü ve ‘Şahraman’ ile ‘2023 yılının en beğenilen dijital platform dizisi’ ödülünü kazandı.

Sarıkaya, ikinci kez sahneye çıktığında herkesi şaşırttı. “Yine ben, yine ben, yine ben” diyerek mikrofona bağırdı. Bu esnada rol arkadaşı Burak Deniz de gülümseyerek tepki verdi.

Tören öncesinde basın mensuplarıyla konuşan Sarıkaya, “ Aile dizisi bitmeye yakınken böyle bir ödüle denk gelmek çok güzel. 2 haftamız kaldı, o yüzden biraz hüzün var. Bu projeye başlarken 30 bölüm diye konuştuk. Yolda değişen bir şey olmadı, hikayemiz bu kadardı. Yeni yolculuklarımıza bakacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.