,, ,

Selen Yakıcı Kimdir, Kaç Yaşında? Selen Yakıcı Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 21.10.2023 - 11:37, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:37 5864+ kez okundu.
 

Selen Yakıcı Kimdir, Kaç Yaşında? Selen Yakıcı Hayatı ve Biyografisi

Selen Yakıcı Kimdir, Kaç Yaşında? Selen Yakıcı Hayatı ve Biyografisi
Selen Yakıcı , 19 Ekim 1990 tarihinde Mersin’de doğmuştur ve şu anda 33 yaşındadır. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuştur. Çocukluğu Mersin’de geçmiş olan Yakıcı, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Mersin’de tamamlamıştır. 2014 yılında katılmış olduğu Miss Turkey Güzellik yarışması ile beraber ismini duyurmayı başaran Yakıcı, bu yarışmada ilk 20 içerisinde yer almıştır. Almış olduğu sunuculuk eğitiminin ardından ise Bjk Tv kanalında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Yakıcı’nın boyu 1.75 cm ve kilosu 54’tür1. Instagram hesabında 165 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Yakıcı, bir dönem sanatçı Nihat Doğan ile birlikte aşk yaşamışlardır
Selen Yakıcı Kimdir, Kaç Yaşında? Selen Yakıcı Hayatı ve Biyografisi

Selen Yakıcı , 19 Ekim 1990 tarihinde Mersin’de doğmuştur ve şu anda 33 yaşındadır. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuştur. Çocukluğu Mersin’de geçmiş olan Yakıcı, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Mersin’de tamamlamıştır.

2014 yılında katılmış olduğu Miss Turkey Güzellik yarışması ile beraber ismini duyurmayı başaran Yakıcı, bu yarışmada ilk 20 içerisinde yer almıştır. Almış olduğu sunuculuk eğitiminin ardından ise Bjk Tv kanalında sunuculuk yapmaya başlamıştır.

Yakıcı’nın boyu 1.75 cm ve kilosu 54’tür1. Instagram hesabında 165 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Yakıcı, bir dönem sanatçı Nihat Doğan ile birlikte aşk yaşamışlardır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.