,, ,

Sektör Liderleri Şakir Gürel ve Ali Geniş, Gelişmeleri Değerlendirdi

Gündem 27.02.2024 - 11:10, Güncelleme: 27.02.2024 - 11:14 3862+ kez okundu.
 

Sektör Liderleri Şakir Gürel ve Ali Geniş, Gelişmeleri Değerlendirdi

AVKON ve TİMEF Başkanı Şakir Gürel, News Findy Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş ile sektördeki gelişmeleri görüştü
AVKON ve TİMEF Başkanı Şakir Gürel ile News Findy Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş , Sektördeki Gelişmeleri Tartışmak Üzere Bir Araya Geldi AVKON ve TİMEF Başkanı Şakir Gürel ile News Findy Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş sektördeki gelişmeler ve yenilikler hakkında kapsamlı bir sohbet gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. Bu önemli buluşma, sektördeki ilerlemeler ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişi yapma fırsatı sundu. Ayrıca, bu tür etkinliklerin sektörün ilerlemesi ve gelişmesi için önemli bir katkı sağladığı vurgulandı. Gürel, ziyaretleri, ilgi ve paylaşımları için Ali Geniş ’e teşekkür ederek, bu tür buluşmaların sektörün daha da ilerlemesine katkı sağlayacağına inandıklarını ve bu tür etkinliklerin devamını dilediklerini ifade etti. Geniş ise, Sayın Şakir Gürel ’e ziyaretleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek, bir hatıra fotoğrafı çektirdiklerini belirtti.
AVKON ve TİMEF Başkanı Şakir Gürel, News Findy Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş ile sektördeki gelişmeleri görüştü

AVKON ve TİMEF Başkanı Şakir Gürel ile News Findy Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş , Sektördeki Gelişmeleri Tartışmak Üzere Bir Araya Geldi

AVKON ve TİMEF Başkanı Şakir Gürel ile News Findy Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş sektördeki gelişmeler ve yenilikler hakkında kapsamlı bir sohbet gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

Bu önemli buluşma, sektördeki ilerlemeler ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişi yapma fırsatı sundu. Ayrıca, bu tür etkinliklerin sektörün ilerlemesi ve gelişmesi için önemli bir katkı sağladığı vurgulandı.

Gürel, ziyaretleri, ilgi ve paylaşımları için Ali Geniş ’e teşekkür ederek, bu tür buluşmaların sektörün daha da ilerlemesine katkı sağlayacağına inandıklarını ve bu tür etkinliklerin devamını dilediklerini ifade etti.

Geniş ise, Sayın Şakir Gürel ’e ziyaretleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek, bir hatıra fotoğrafı çektirdiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.