,, ,

Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem Hayatını Kaybetti

Gündem 06.03.2024 - 13:43, Güncelleme: 06.03.2024 - 13:44 4870+ kez okundu.
 

Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem Hayatını Kaybetti

Seksenler dizisinin ‘Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti
Seksenler dizisinde ' Zafer ' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem , dün akşam saatlerinde motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 42 yaşındaki Deprem, kazadan sonra kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Efe Deprem, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burcu Altın ile evlenmişti. Çiftin Zeynep adında bir kızları vardı. Deprem'in ani ölümü sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından Deprem'e veda mesajları paylaştı. Efe Deprem kimdir? 1982 yılında Ankara'da doğan Deprem, 2002 yılında atv'de yayınlanan "Mavi En Sıcak Renk" adlı diziyle oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra "Selena", "Yaprak Dökümü", "Adını Feriha Koydum" ve "Seksenler" gibi birçok dizide rol aldı. Deprem, aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapıyordu. "Kung Fu Panda 2", "Karlar Ülkesi" ve "Moana" gibi filmlerde seslendirmelendirme yaptı.
Seksenler dizisinin ‘Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti

Seksenler dizisinde ' Zafer ' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem , dün akşam saatlerinde motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

42 yaşındaki Deprem, kazadan sonra kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Efe Deprem, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burcu Altın ile evlenmişti. Çiftin Zeynep adında bir kızları vardı.

Deprem'in ani ölümü sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından Deprem'e veda mesajları paylaştı.

Efe Deprem kimdir?

1982 yılında Ankara'da doğan Deprem, 2002 yılında atv'de yayınlanan "Mavi En Sıcak Renk" adlı diziyle oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra "Selena", "Yaprak Dökümü", "Adını Feriha Koydum" ve "Seksenler" gibi birçok dizide rol aldı.

Deprem, aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapıyordu. "Kung Fu Panda 2", "Karlar Ülkesi" ve "Moana" gibi filmlerde seslendirmelendirme yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.