,, ,

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi

Magazin 24.07.2023 - 11:26, Güncelleme: 24.07.2023 - 11:26 8954+ kez okundu.
 

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi
Şarkıcı Emrah 'ın oğlu Tayfun Erdoğan , uzun bir süredir birlikte olduğu Eda İrap ile evlendi. Nikah töreni, Beykoz 'daki bir otelde gerçekleşti. Nikah şahitliğini Nuri Alço yaptı. Tayfun Erdoğan ve Eda İrap , 2019 yılında tanışmış ve kısa sürede aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, evlilik kararı aldıktan sonra, düğün hazırlıklarına başlamıştı. Düğün törenine, Tayfun Erdoğan ve Eda İrap 'ın aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Çiftin nikahını, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Nikah şahitliğini ise Nuri Alço yaptı. Tayfun Erdoğan ve Eda İrap, nikah töreninin ardından balayı için Maldivler'e gitti. Çift, yeni hayatlarına mutlulukla başladı.
Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi

Şarkıcı Emrah 'ın oğlu Tayfun Erdoğan , uzun bir süredir birlikte olduğu Eda İrap ile evlendi. Nikah töreni, Beykoz 'daki bir otelde gerçekleşti. Nikah şahitliğini Nuri Alço yaptı.

Tayfun Erdoğan ve Eda İrap , 2019 yılında tanışmış ve kısa sürede aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, evlilik kararı aldıktan sonra, düğün hazırlıklarına başlamıştı.

Düğün törenine, Tayfun Erdoğan ve Eda İrap 'ın aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Çiftin nikahını, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Nikah şahitliğini ise Nuri Alço yaptı.

Tayfun Erdoğan ve Eda İrap, nikah töreninin ardından balayı için Maldivler'e gitti. Çift, yeni hayatlarına mutlulukla başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.