,, ,

Şarkıcı Alya Kimdir, Gerçek Adı Nedir? Şarkıcı Alya Oynadığı Diziler

Kimdir 19.06.2023 - 17:05, Güncelleme: 19.06.2023 - 17:05 5728+ kez okundu.
 

Şarkıcı Alya Kimdir, Gerçek Adı Nedir? Şarkıcı Alya Oynadığı Diziler

Şarkıcı Alya Kimdir, Gerçek Adı Nedir? Şarkıcı Alya Oynadığı Diziler
Şarkıcı Alya, asıl adıyla Alya Şahinler , 13 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuş bir şarkıcı ve oyuncudur. Şarkıcı Alya Şahinler , Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olmuş ve Rising Star adlı şarkı yarışmasıyla tanınmaya başlamıştır. Şarkıcı Alya , klasik müzik üzerine flüt eğitimi de almış ve Avrupa’da birçok derece elde etmiştir. Şarkıcı Alya, 2019 yılında Galatasaray Şampiyonluk Marşı ve “Kupalara Layıksın Sen” marşıyla üne kavuşmuş, aynı yıl “Gücün Varsa” teklisini çıkarmıştır. Şarkıcı Alya , oynadığı diziler arasında ise Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterini canlandırmaktadır. Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin gönlünü kaptıran Laz Kızı , dizinin son bölümlerinde önemli bir rol oynamaktadır  
Şarkıcı Alya Kimdir, Gerçek Adı Nedir? Şarkıcı Alya Oynadığı Diziler

Şarkıcı Alya, asıl adıyla Alya Şahinler , 13 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuş bir şarkıcı ve oyuncudur. Şarkıcı Alya Şahinler , Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olmuş ve Rising Star adlı şarkı yarışmasıyla tanınmaya başlamıştır.

Şarkıcı Alya , klasik müzik üzerine flüt eğitimi de almış ve Avrupa’da birçok derece elde etmiştir. Şarkıcı Alya, 2019 yılında Galatasaray Şampiyonluk Marşı ve “Kupalara Layıksın Sen” marşıyla üne kavuşmuş, aynı yıl “Gücün Varsa” teklisini çıkarmıştır.

Şarkıcı Alya , oynadığı diziler arasında ise Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterini canlandırmaktadır. Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin gönlünü kaptıran Laz Kızı , dizinin son bölümlerinde önemli bir rol oynamaktadır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.