,, ,

Sarı Şeker Gülben!

Müzik 12.09.2022 - 09:33, Güncelleme: 12.09.2022 - 09:33 7806+ kez okundu.
 

Sarı Şeker Gülben!

Her şarkısıyla zirveye yerleşen bu yaz arka arkaya verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen , önceki akşam kış sezonunun ilk konserini Kıbrıs’ta verdi.
Her şarkısıyla zirveye yerleşen bu yaz arka arkaya verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen , önceki akşam kış sezonunun ilk konserini Kıbrıs ’ta verdi.   Gülşah Saraçoğlu imzalı iki kostümüyle göz dolduran Gülben Ergen sahne aldığı Limak Cyrucs Deluxe Hotel ’de yoğun ilgi nedeniyle rezervasyonlarını günler öncesinden doldurdu.   Giydiği sarı elbisesiyle “Sarı Şeker Gülben” diye seslenen hayranlarıyla sahne den inerek hatıra fotoğrafı çektiren Gülben Ergen gelen yoğun istek üzerine Ekim ayı içerisinde tekrar Kıbrıs’ta sahne almak için anlaştığını ve Bursa, Manisa, Balıkesir ve Ankara ‘da vereceği konser tarihlerini sosyal medya hesabından geceden fotoğraflarla sevenleriyle paylaştı.
Her şarkısıyla zirveye yerleşen bu yaz arka arkaya verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen , önceki akşam kış sezonunun ilk konserini Kıbrıs’ta verdi.

Her şarkısıyla zirveye yerleşen bu yaz arka arkaya verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen , önceki akşam kış sezonunun ilk konserini Kıbrıs ’ta verdi.
 
Gülşah Saraçoğlu imzalı iki kostümüyle göz dolduran Gülben Ergen sahne aldığı Limak Cyrucs Deluxe Hotel ’de yoğun ilgi nedeniyle rezervasyonlarını günler öncesinden doldurdu.
 
Giydiği sarı elbisesiyle “Sarı Şeker Gülben” diye seslenen hayranlarıyla sahne den inerek hatıra fotoğrafı çektiren Gülben Ergen gelen yoğun istek üzerine Ekim ayı içerisinde tekrar Kıbrıs’ta sahne almak için anlaştığını ve Bursa, Manisa, Balıkesir ve Ankara ‘da vereceği konser tarihlerini sosyal medya hesabından geceden fotoğraflarla sevenleriyle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.