,, ,

Samsung Bixby Tuşu Nasıl Kapatılır? Bixby Voice Kapatma

Bilim-Teknoloji 13.07.2023 - 14:06, Güncelleme: 13.07.2023 - 14:06 8302+ kez okundu.
 

Samsung Bixby Tuşu Nasıl Kapatılır? Bixby Voice Kapatma

Samsung Bixby Tuşu Nasıl Kapatılır? Bixby Voice Kapatma
Samsung Bixby , Samsung’un akıllı telefonlarında bulunan bir sanal asistan uygulamasıdır. Bixby , cihazınızda sesli komutlar, kamera taraması, ekran görüntüsü analizi gibi özellikler sunar. Ancak bazı kullanıcılar Bixby ’nin istenmeyen şekilde açılmasından veya yan tuşa basıldığında Bixby yerine kapatma menüsünü görmek istemelerinden rahatsız olabilirler. Bu durumda Bixby tuşunu veya Bixby Voice özelliğini kapatmak mümkündür. İşte Samsung Bixby tuşu nasıl kapatılır ve Bixby Voice nasıl kapatılır sorularının cevapları:   Bixby tuşunu kapatmak için ilk olarak cihazınızın ayarlar kısmına giriş yapın. Ayarlar sekmesinden, Gelişmiş Özellikler kısmını seçin. Burada yer alan, Yan Tuş yazısına tıklayın. Burada Çift Basın, Basılı Tutun gibi seçenekler göreceksiniz. Basılı Tutun seçeneğinde yer alan, Bixby Uyandırın seçeneği yerine, Kapatma Menüsü yazısını tıklayın. Bu şekilde yan tuşa basılı tuttuğunuzda artık Bixby değil, kapatma menüsü açılacaktır. Bixby Voice özelliğini kapatmak için ise ilk olarak Bixby tuşuna uzun basarak Bixby menüsünü açın. Bixby menüsü açıldığında üst kısmında tıklanan üst üste üç noktasından sonra Ayarlar yazısına gelelim. Bixby Voice seçeceğinin tikini kaldırın. Artık yan tuşa basarak veya sesli komutla Bixby’yi aktif hale getiremeyeceksiniz
Samsung Bixby Tuşu Nasıl Kapatılır? Bixby Voice Kapatma

Samsung Bixby , Samsung’un akıllı telefonlarında bulunan bir sanal asistan uygulamasıdır. Bixby , cihazınızda sesli komutlar, kamera taraması, ekran görüntüsü analizi gibi özellikler sunar. Ancak bazı kullanıcılar Bixby ’nin istenmeyen şekilde açılmasından veya yan tuşa basıldığında Bixby yerine kapatma menüsünü görmek istemelerinden rahatsız olabilirler. Bu durumda Bixby tuşunu veya Bixby Voice özelliğini kapatmak mümkündür. İşte Samsung Bixby tuşu nasıl kapatılır ve Bixby Voice nasıl kapatılır sorularının cevapları:

 

  • Bixby tuşunu kapatmak için ilk olarak cihazınızın ayarlar kısmına giriş yapın.
  • Ayarlar sekmesinden, Gelişmiş Özellikler kısmını seçin.
  • Burada yer alan, Yan Tuş yazısına tıklayın.
  • Burada Çift Basın, Basılı Tutun gibi seçenekler göreceksiniz.
  • Basılı Tutun seçeneğinde yer alan, Bixby Uyandırın seçeneği yerine, Kapatma Menüsü yazısını tıklayın.
  • Bu şekilde yan tuşa basılı tuttuğunuzda artık Bixby değil, kapatma menüsü açılacaktır.
  • Bixby Voice özelliğini kapatmak için ise ilk olarak Bixby tuşuna uzun basarak Bixby menüsünü açın.
  • Bixby menüsü açıldığında üst kısmında tıklanan üst üste üç noktasından sonra Ayarlar yazısına gelelim.
  • Bixby Voice seçeceğinin tikini kaldırın.
  • Artık yan tuşa basarak veya sesli komutla Bixby’yi aktif hale getiremeyeceksiniz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.